Life

Oana Lis, clipe negre de când Viorel Lis e bolnav: ”Am momente în care cad, plâng și cer ajutor”

Oana Lis, momente dureroase de când Viorel Lis are probleme medicale. Ce i-a transmis fostul edil al Capitalei soției sale.
25.11.2022 | 21:06
Oana Lis clipe negre de cand Viorel Lis e bolnav Am momente in care cad plang si cer ajutor
Oana Lis, momente dureroase de când Viorel Lis are probleme medicale. Ce i-a transmis fostul edil al Capitalei. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină trece prin clipe negre de când partenerul de viață e bolnav. Vedeta are foarte multe momente în care cade, plânge și cer ajutorul prietenilor și a oamenilor care îi sunt aproape în ultima vreme.

Oana Lis, momente dureroase de când Viorel Lis are probleme medicale. Ce i-a transmis fostul edil al Capitalei

Oana Lis a dezvăluit conversațiile pe care le are cu soțul său, Viorel Lis, care se confruntă cu numeroase probleme medicale. Vedeta, care este de profesie psiholog, încearcă să vadă partea plină a paharului, chiar dacă îi este greu.

ADVERTISEMENT

Partenera fostului primar al Capitalei este conștientă de provocările prin care este nevoit să treacă politicianul odată cu înaintarea în vârstă. Blondina are momente în care cade, dar se ridică și spune că a învățat multe din situația soțului.

„De dimineață el îmi spunea. Oana, ce fac dacă o fi fă mă duc pe lumea cealaltă, cum iau legătura cu tine? Și eu i-am zis. Nu știu, Viorel, dar să îmi trimiți bani! Sunt și momente în care plângem, dar ne ridicăm.

ADVERTISEMENT

La noi fiecare zi e diferită. Bătrânețea vine cu diferite provocări pe care nu le știam, acum le descopăr. Am studiat lucrul ăsta, pentru că nimeni nu ne învață. Deși lumea m-a condmanat că o să îl las la bătrânețe, eu din contră, vreau să fiu un exemplu.

Și să se înțeleagă că pe cei în vârstă din familia noastră, la mine soțul, dar pot fi și părinți, bunici, nu trebuie să îi excludem. Am momente în care cad, mă plâng și cer ajutorul, este ceva normal, omenesc.

ADVERTISEMENT

Am învățat de la cazul lui Viorel , de la noi din familie, că pentru bătrânețe trebuie să ai bani strânși, nu trebuie să te bazezi pe absolut nimeni”, a declarat Oana Lis într-o emisiune de la Antena Stars.

Oana Lis, sacrificii pentru viața alături de Viorel Lis

Oana Lis face numeroase sacrificii pentru viața alături de Viorel Lis. Vedeta este conștientă că oamenii pe care-i are în preajmă sunt un mare plus, dar la fel de bune sunt și lucrurile pregătite din timp, referindu-se la cele pentru înmormântarea fostului politician.

ADVERTISEMENT

Fostul edil al Capitalei spunea la un moment dat că nu-și dorește să fie îngropat, ci incinerat. Și-a exprimat deja această dorință, însă mai târziu s-a râzgândit și a declarat că vrea să-și doarmă somnul de veci în localitatea natală.

ADVERTISEMENT
Tags: