Life

Oana Lis, declarații cutremurătoare. Ce a scos la iveală soția lui Viorel Lis despre fostul primar

Oana Lis a făcut noi declarații despre partenerul ei de viață Viorel Lis. Blondina este pregătită pentru ce-i rezervă viitorul.
08.08.2021 | 21:13
Oana Lis declaratii cutremuratoare Ce a scos la iveala sotia lui Viorel Lis despre fostul primar
ADVERTISEMENT

Vedeta a scos la iveală amănunte neștiute despre fostul edil al Capitalei, care de o perioadă foarte lungă de timp se confruntă cu probleme serioase de sănătate.

Soția fostului primar a făcut declarații cutremurătoare, mărturisind că a discutat deja cu partenerul ei de viață despre momentul în care acesta nu va mai fi.

ADVERTISEMENT

Oana și Viorel Lis au căzut de comun acord asupra locului unde fostul politician își va dormi somnul de veci, dar și cum vor decurge funerariile.

Oana Lis, dezvăluiri dureroase. Ce a scos la iveală soția fostul edil al Capitalei, Viorel Lis

Discuția nu a fost una ușoară pentru cei doi soți, în ciuda faptului că blondina este de câțiva ani psiholog. În cele din urmă Oana Lis a avut puterea să aducă în conversație un asemenea dialog.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vedeta a ținut să mai adauge că locul de veci va fi unul dublu pentru că își dorește să-i fie alături și după moarte.

„Am discutat și el îmi zicea că o să mă iubească și după moarte, vorbeam despre groapă, despre unde ar vrea să fie îngropat. Și eu aș vrea să fiu îngropată lângă el.

ADVERTISEMENT

Sunt lucruri normale, sunt lucruri greu de discutat, dacă n-aș fi fost psiholog n-aș fi putut”, a declarat blondina pentru Antena Stars.

Soția lui Viorel Lis a mai precizat că fostul politician și-ar dori ca ea să-și refacă viața amoroasă și să găsească un bărbat care să o iubească și să o respecte.

ADVERTISEMENT

Oana Lis l-a cunoscut pe Viorel când avea 18 ani

Oana și Viorel Lis sunt împreună din anul 1998, dar s-au cununat civil abia în 2009. Cererea în căsătorie a fost una atipică având în vedere că cea care l-a cerut de bărbat a fost chiar blondina.

Doi ani mai târziu, Viorel Lis venea cu inelul de logodnă, în mijlocul unui magazin de bijuterii. Nunta a avut loc în același an, când vedeta a îmbrăcat rochia de mireasă.

Cei doi și-au dorit mereu un copil, soția fostului primar declarând în urmă cu câteva luni că este pregătită să adopte un copil. A început deja să-i amenajeze camera.

ADVERTISEMENT