Oana Lis, dezvăluiri despre problemele de sănătate ale lui Viorel: „Ar trebui să se opereze”. Care e cea mai mare teamă a vedetei

EXCLUSIV FANATIK
Dan Suta   
în Stiri mondene
17/04/2021, 15:54
Oana Lis, dezvăluiri despre problemele de sănătate ale lui Viorel: „Ar trebui să se opereze”. Care e cea mai mare teamă a vedetei EXCLUSIV FANATIK
Oana Lis este aproape de soțul ei mai mult ca oricând, de când Viorel s-a ales cu o semipareză. Foto: wowbiz.ro

Oana Lis este trup și suflet alături de soțul ei, Viorel, care în ultima perioadă are tot mai multe probleme de sănătate. Fostul primar al Bucureștiului are o semipareză care îi pune în dificultate atunci când se deplasează prin casă, iar pe lângă asta ar trebui să se opereze.

Oana a vorbit pentru FANATIK despre problemele cu care se confruntă soțul ei. Ne-a spus cum se descurcă în perioada asta, dată fiind și pandemia de coronavirus și de ce Viorel nu vrea să ajungă în spital.

Problemele lui Viorel s-au acutizat din cauza diabetului de care acesta suferă, fiindu-i afectați nervii, fapt pentru care au apărut problemele locomotorii.

Oana Lis, despre cât de gravă e starea de sănătate a lui Viorel

Oana a mărturisit că deocamdată este ajutată de prieteni, atunci când ea simte că nu mai face față, însă necazurile au învățat-o să fie puternică și să stea aproape de soțul ei indiferent de situație.

„Mă descurc. De la 1 la 10 să zic că sunt pe la 7 ca stare de bine, cum să și fii în perioada asta? Nevoia te învață să te descurci. Mai am și prieteni care vin la noi. Nu e ceva atât de grav. Diabeticii au probleme mereu. Unii cu circulația periferică. Efectele după un anumit timp pot fi de două feluri: ulcerații sau afectarea nervilor. Lui Viorel îi sunt afectați nervii”, ne-a declarat Oana.

„Ar fi trebuit să meargă la control de vreo doi ani”

Soția lui Viorel Lis a spus că bărbatul ei amână un control amănunțit pentru a afla în detaliu în ce stare este și din cauza situației critice prin care trece sistemul medical. Practic, lui Viorel îi este frică să ajungă în spital pentru că nu are încredere cum va ieși de acolo.

„El ar trebui să se opereze și la coloană. Ar fi trebuit să mai meargă la spital, la control de vrei doi ani, dar mai amânăm”, ne-a mai spus Oana Lis. Totodată ea ne-a spus că îi este teamă ca starea soțului ei să nu se agraveze.

Pe lângă criza sanitară creată de Covid, Oana a mai spus că un alt motiv pentru care Viorel nu vrea să se interneze este că nu va putea fi vizitat de nimeni, căci regulile s-au schimbat de când a apărut coronavirusul, așa cum știe toată lumea.

 

 

 

Închide ×