Life

Oana Lis, dispusă la orice pentru ca Viorel Lis să se simtă mai bine după infarct: „L-aș duce și la femei”

Oana Lis este dispusă să facă orice pentru ca soțul ei să se bucure de viață după ce a suferit un infarct. Soția lui Viorel Lis este de părere că trebuie să își trăiască viața, în ciuda problemelor.
30.03.2022 | 13:23
Oana Lis dispusa la orice pentru ca Viorel Lis sa se simta mai bine dupa infarct Las duce si la femei
ADVERTISEMENT

Oana Lis vrea să îl sprijine pe Viorel Lis după ce acesta a suferit un infarct și ar face orice pentru ca el să fie fericit.

Oana Lis, declarații după ce Viorel Lis a făcut un infarct

Oana și Viorel Lis trec prin momente mai dificile, după ce fostul primar din București a suferit un infarct.

ADVERTISEMENT

Oana Lis este de părere că problemele de sănătate nu ar trebui să ne oprească din a trăi, astfel că încearcă să îl binedispună pe soțul ei mereu.

Mai mult, ea spune că principala lor calitate este aceea de a glumi în ciuda problemelor pe care le au, având în vedere și faptul că Viorel Lis este în continuare foarte slăbit după ce a suferit un infarct și vizitele la medici sunt necesare.

ADVERTISEMENT

„Viața este înainte de infarct și după, dar asta nu trebuie să ne oprească. Noi cred că o să murim cu zâmbetul pe buze și trebuie să ne facem și zile plăcute, chiar dacă viața ne oferă provocări.

Noi glumim în continuare, asta este calitatea noastră numărul 1. Să știi că Viorel nu este chiar foarte bine. Este slăbit și trebuie în continuare să mergem la doctori”, a mărturisit Oana Lis, în cadrul emisiunii Star News de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Ce fac Oana și Viorel Lis după ce fostul edil a suferit un infarct

Oana Lis este de părere că după o problemă gravă, ceea ce avem de făcut este să ne trăim viața din plin, să ieșim în oraș și să încercăm să ne facem zilele mai frumoase. Acest lucru încearcă să îl facă și ea pentru soțul său, și inclusiv dacă ar vrea să fie cu o altă femeie, ea i-ar permite.

„Dacă stai și cazi în depresie și nu faci mici lucruri, să mergi la un film, să mergi la casino, să mergi la o prăjitură, să încerci să-ți aduci bucurie…

ADVERTISEMENT

Asta încerc să-i fac lui Viorel, să îi aduc câte o bucurie. Și dacă asta lui îi place, l-aș duce și la femei dacă lui îi place”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT