Life

Oana Lis, dovadă de iubire supremă pentru Viorel Lis. Și-a dus verigheta la amanet ca să-și ajute soțul bolnav

Oana Lis și-a amentat verigheta pe care o poartă încă din ziua nunții cu Viorel. Blondina are un motiv serios, lucru care demonstrează dragostea pe care o are pentru soțul ei.
10.08.2022 | 23:24
Oana Lis dovada de iubire suprema pentru Viorel Lis Sia dus verigheta la amanet ca sasi ajute sotul bolnav
Oana Lis și-a amanetat verigheta. Ce motiv a avut soția lui Viorel Lis. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta a dat dovadă de iubire supremă pentru partenerul de viață în vârstă de 78 de ani. Psihologul și-a dus verigheta la amanet ca să-și ajute soțul bolnav care de ani buni nu mai iese din casă și nu se mai poate deplasa.

Oana Lis și-a amanetat verigheta. Ce motiv a avut soția lui Viorel Lis

Oana Lis s-a văzut nevoită să treacă pragul unui amanet de cartier după ce a rămas fără bani. Blondina a dezvăluit că trebuie să achiziționeze neapărat un cărucior cu rotile pentru a-i fi mai ușor partenerului de viață.

ADVERTISEMENT

„Azi mi-am lăsat verigheta la amanet ca să pot să-i cumpăr de urgență un cărucior cu rotile lui Vio, ca o femeie «pe interes» ce sunt, cum vorbea lumea”, a scris soția fostului edil al Capitalei, Viorel Lis, pe Facebook.

Oana Lis a completat mesajul cu hashtagul „decizii de viață” și a adăugat și o imagine cu bijuteria din aur masiv, poza fiind realizată chiar în fața unui amanet din București. Ulterior, postarea a dispărut de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Fostul primar se confruntă cu probleme de sănătate de ani buni și recent politicianul a ajuns din nou la spital. Blondina nu și-a părăsit nicio secundă partenerul de viață și i-a fost alături în toate momentele dificile.

Oana Lis, alături de soțul ei, Viorel Lis

Viorel Lis a ajuns de mai multe ori la spital în ultima perioadă. Politicianul a fost consultat și internat după ce a suferit arsuri și un infarct care i-ar fi putut fi fatal. Ultima oară a fost pe mâna doctorilor în luna iulie.

ADVERTISEMENT

Cea care i-a fost alături a fost chiar soția, Oana Lis, care nu face astfel de gesturi pentru prima oară. Vedeta a vândut o parte din hainele politicianului, dar și alte lucruri pentru a face rost de bani pentru analize.

Mai mult decât atât, blondina a precizat la un moment dat că vinde țuica pe care o are în casă. Pentru un litru a cerut atunci 15 sau 20 de lei, prețul fiind unul negociabil.

ADVERTISEMENT

„Am nevoie să valorizez aceste haine, îţi spun sincer. I-am spus că vreau să aduc un chiriaş în casă, dar el mi-a spus că este ilegal să-i iau din lucruri şi să aduc chiriaşi.

Eu nu am mâncare în frigider şi vreau neapărat să fac un bilanţ vestimentar. Vrea să fie că un faraon şi toate lucrurile lui să fie incinerate cu el. Am două portbagaje de haine”, a declarat Oana Lis, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: