Life

Oana Lis, devastată de durere. Ce se întâmplă cu soțul ei: ”Acum ține doar de Dumnezeu”

Oana Lis a făcut mai multe dezvăluiri despre starea de sănătate a soțului ei, Viorel Lis, care este internat în spital. Fostul edil al Capitalei se află la Floreasca.
09.03.2022 | 09:50
Oana Lis devastata de durere Ce se intampla cu sotul ei Acum tine doar de Dumnezeu
Oana Lis se roagă pentru sănătatea lui Viorel Lis. Cum se simte fostul edil. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Blondina este devastată de durere de când partenerul de viață a ajuns din nou pe mâna cadrelor medicale. Vedeta a spus ce se întâmplă cu fostul politician în momentul de față și cum se simte după ce a suferit un infarct.

Oana Lis se roagă pentru sănătatea lui Viorel Lis. Cum se simte fostul edil

Oana Lis este foarte speriată pentru fostul primar al Bucureștiului. Vedeta, care este psiholog în prezent, se roagă pentru sănătatea lui Viorel Lis și speră să treacă cu bine peste situația neplăcută din prezent.

ADVERTISEMENT

Cadrele medicale l-au operat de urgență pe fostul politician, căruia i-au montat un stent la inimă. Fostul edil suferă de diabet, boală care a avansat în ultima perioadă și care i-a îngreunat existența.

„M-am speriat foarte tare cu Viorel, din fericire am acționat la timp, salvarea a venit repede și a ajuns pe mâini bune la Spitalul Floreasca!

ADVERTISEMENT

Până am pregătit eu actele lui, pastilele, până m-am îmbrăcat să merg și eu cu mașina, deja îl băgaseră de urgență în sală și îi puseseră stentul la inimă, care se face în cazul angiografiei probabil, analizei aceea specifice care intră pe vene și vede cât de afectată este zona.

Acum este la terapie intensivă, nu sunt cu el, că așa sunt normele, nu ai voie să intri momentan. Cauza bolii, de fapt, este diabetul. Diabetul este o boală foarte perversă care te mănâncă pe interior, macină toate organele, toate sistemele.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, cu toate bolile lui, și la vârsta pe care o are, este un risc. Cum mă simt eu? Am încercat să fiu tare, să mă orientez pe soluții. Pentru că m-am dus la biserică să mă rog, să fie bine, să vină acasă. Mi-e dor de el, mi-e dor să vorbesc cu el. Și toate locurile prin care am trecut azi prin București îmi aduc aminte de el.

Sper să fie bine și de data asta. Nu e vorba de ghinion, e vorba că are o boală. Și, na, inclusiv și cu piciorul, cu arsură la picior, era spre vindecare, dar după multe tratamente și așa”, a declarat Oana Lis pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT