News

Oana Lis a facut anunţul ŞOC: “DIVORŢEZ de Viorel!”

I-a stat alaturi ani buni, dar atunci cand l-a vazut in bratele unei alte femei, a luat foc. Oana Lis este hotarata sa divorteze dupa ce l-a prins pe Viorel Lis in compania unei blonde apetisante....
25.09.2014 | 08:38
Oana Lis a facut anuntul SOC DIVORTEZ de Viorel

I-a stat alaturi ani buni, dar atunci cand l-a vazut in bratele unei alte femei, a luat foc. Oana Lis este hotarata sa divorteze dupa ce l-a prins pe Viorel Lis in compania unei blonde apetisante.

Povestea de dragoste dintre Oana si Viorel Lis dateaza de mai bine de 15 ani, de pe vremea cand blonda era doar o adolescenta aflata la inceput de drum. Aceasta s-a indragostit de fostul edil al Capitalei si de atunci i-a fost alaturi in fiecare zi. Cei doi s-au casatorit in 2009, iar casnicia lor parea ca va fi una pe viata.

In ultimii ani, au trecut impreuna prin bucurii, dar si prin multe probleme. Oana i-a fost alaturi si atunci cand a fost in stare critica la spital, dar si de fiecare data cand boala i-a dat batai de cap. Din cauza problemelor de sanatate pe care le are acesta, blonda s-a transformat complet in ultima perioada.

De cateva luni bune, aceasta plange mai tot timpul si abia daca isi mai gaseste puterea sa zambeasca, atunci cand cineva o priveste. Ceea ce s-a intamplat acum a dat-o si mai tare peste cap. Viorel Lis a fost filmat in timp ce se intretinea cu o domnisoara blonda, ceea ce i-a sfasiat sufletul Oanei.

Cu lacrimi in ochi, blonda a marturisit ca va divorta de sotul ei, neputand suporta ceea ce a aflat. “In loc sa il insel eu, ca sunt tanara si as avea toate motivele, ma inseala el. Il cauta moartea acasa si el umbla la femei. Sunt hotarata sa divortez, sa se descurce singur”, a spus aceasta.

Nu au mai facut sex

In ultima perioada, se pare ca Oana a refuzat sa mai faca dragoste cu sotul ei, incercand sa il protejeze. Din cauza problemelor majore de sanatate pe care le are acesta, vedeta a incercat sa nu il suprasolicite. “Nu ma asteptam la asa ceva, mai ales ca are o varsta. Nu am crezut ca mai are astfel de treburi. Noi evitam sa facem efort, sa nu i se faca rau. Si uite el ce face”, a marturisit blonda.

SURSA: cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

 

 

Tags: