Life

Oana Lis a izbucnit în lacrimi la cimitir: “Nu uităm să-i vizităm pe cei care nu mai sunt”

Oana Lis a izbucnit în lacrimi la cimitir, acolo unde s-a dus să aprindă o lumânare în amintirea celor dragi, care au plecat de lângă ea. Soția lui Viorel Lis a povestit totul pe Facebook.
09.01.2022 | 17:35
Oana Lis a izbucnit in lacrimi la cimitir Nu uitam sai vizitam pe cei care nu mai sunt
ADVERTISEMENT

Oana Lis a trecut prin momente grele la cimitir, acolo unde a izbucnit în lacrimi, după ce a aprins o lumânare pentru sufletul celor care nu mai fac parte din viața ei.

Soția lui Viorel Lis nu s-a mai putut abține și a început să plângă, gândindu-se la cei pe care i-a pierdut cu ani în urmă. Blondina și-a exprimat durerea pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Viorel Lis și soția lui au trecut prin clipe grele acum câteva săptămâni, după ce au fost diagnosticați cu COVID-19. Partenera fostului edil s-a temut pentru soțul ei, mai ales că acesta are mai multe probleme de sănătate.

Oana Lis, în lacrimi la cimitir

Oana Lis a izbucnit în lacrimi la cimitir. Soția fostului primar al Capitalei nu i-a uitat pe oamenii pe care i-a pierdut în urmă cu câțiva ani, așa că a mers să aprindă o lumânare pentru sufletul lor.

ADVERTISEMENT

Aceasta a mers și la mormântul nașei sale, acolo unde a petrecut câteva minute de reculegere. Vedeta a aprins o lumânare și a început să plângă, după care le-a povestit și urmăritorilor de ce s-a emoționat atât de tare.

Nașa Oanei Lis i-a oferit un anumit tip de ciocolată la un moment dat, care i-a plăcut foarte mult. De fiecare dată când mănâncă această ciocolată, soția lui Viorel Lis își aduce aminte de regretata ei nașă.

ADVERTISEMENT

“Petrecem și ne bucurăm de viață, dar nu uităm și să-i vizităm si pe cei ce nu mai sunt, dar au fost. Au făcut parte din noi, din viața noastră, din creșterea si evoluția noastră pe acest Pământ.

Și să ne dam voie să fim și vulnerabili și să plângem puțin dacă ne vine pentru ca așa simte sufletul nostru.

ADVERTISEMENT

Prima ciocolată mi-a oferit-o nașa mea după revoluție și asociez acest gust cu perioada aceea. N-am mai putut mânca una de zeci de ani. Când o văd in magazine îmi aduce aminte de mama și nașa mea, Mimi, și de copilăria mea.

Probabil o să fiu total împăcată cu trecutul si detașată când am să pot desface una. Azi o dau de pomană. Dumnezeu să-i odihnească pe cei ce nu mai sunt printre noi.”, a scris Oana Lis pe pagina de Facebook.

Oana și Viorel Lis au fost infectați cu coronavirus

În urmă cu câteva săptămâni, Oana și Viorel Lis au fost testați pozitiv cu virusul SARS – CoV – 2. Amândoi au fost internați la spital, însă fostul edil a avut o formă ceva mai gravă decât partenera sa de viață.

Luna trecută, blondina a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni, că amândoi au avut urmări ale bolii, chiar și după vindecare.

“Diferite urmări, la fiecare oameni reacționează diferit, la mine mai mult emoțională, probabil a fost un șoc ce s-a întâmplat, iar Viorel mai tușește, trebuie să ia diferite vitamine, suplimente pentru sănătate plămânului, e mai slăbit așa și ia vitamine.”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

ADVERTISEMENT