Life

Oana Lis, mesaj emoționant după ce a fost operată: „Vrei doar să plângi”

Oana Lis a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, după ce a fost operată. De ce spune vedeta că vrea doar să plângă.
30.03.2023 | 20:20
Oana Lis mesaj emotionant dupa ce a fost operata Vrei doar sa plangi
Oana Lis, mesaj emoționant. Vedeta a fost operată recent. Foto Captură Youtube / theXclusive
ADVERTISEMENT

Oana Lis a transmis un mesaj emoționant, după ce a trecut printr-o operație grea și o perioadă extrem de grea. De ce a spus că vrea să plângă.

Oana Lis, mesaj emoționant. Vedeta a fost operată recent

Oana Lis a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, după ce a fost operată. Vedeta a spus că a ajuns în acel moment al vieții în care vrea doar să plângă.

ADVERTISEMENT

Oana Lis a a distribuit pe Instagram un mesaj creat de faimosul actor Anthony Hopkins. Mesajul tradus în limba română arată că Oana Lis nu vrea să se mai preocupe de părerea altor oameni și nu așteaptă nimic.

Soția lui Viorel Lis a mai transmis că lumea în care trăim este una care prețuiește doar ambalajul și disprețuiește conținutul.  Tocmai de aceea, căsătoriile sunt mai importante decât iubirea, și funerariile mai importante decât persoana care a murit, a mai transmis aceasta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

”Nu e treaba mea ce spun oamenii despre mine. Eu sunt ceea ce sunt și fac ceea ce fac. Nu aștept nimic și accept totul. Și asta face viața mai ușoară.

Trăim într-o lume în care funerariile sunt mai importante ca decedatul, căsătoria e mai importantă ca iubirea, aspectul e mai important decât sufletul.”, a transmis Oana Lis.

ADVERTISEMENT

De ce vrea Oana Lis doar să plângă

Vedeta a mai spus că pe măsură ce oamenii înaintează în viață, realizează că vor doar să plângă. Dar nu din cauza durerii sau a suferinței după persoanele dragi decedate, ci din cauza măreției vieții.

Trăim într-o cultură de ambalaj care disprețuiește conținutul. Pe măsură ce îmbătrânești, realizezi că vrei doar să plângi. Nici măcar din cauza durerii sau a doliului, ci din cauza măreției vieții”, a scris Oana Lis pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Oana Lis a fost diagnosticată cu formă de cancer de piele în urmă cu o lună și a fost nevoie să se opereze. Soția lui Viorel Lis a mărturisit situația dificilă prin care a trecut abia acum, când a mărturisit că s-a recuperat.

ADVERTISEMENT
Tags: