Life

Oana Lis și-a redeschis cabinetul psihologic. Ce tarife are partenera lui Viorel Lis pentru o ședință de terapie

Oana Lis a anunțat pe toată lumea că și-a redeschis fizic cabinetul de psihologie. Vedeta a făcut public toate detaliile și a vorbit și despre tarifele pe care le cere pentru o ședință de terapie. 
25.01.2022 | 22:38
Oana Lis sia redeschis cabinetul psihologic Ce tarife are partenera lui Viorel Lis pentru o sedinta de terapie
Oana Lis și-a redeschis propria afacere. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În primăvara lui 2020, după ce a absolvit Facultatea de psihologie, Oana Lis și-a deschis propriul cabinet psihologic pentru a le veni în ajutor celor care se luptă cu problemele prin care a trecut și ea.

Însă, în toamna anului 2021, vedeta a renunțat la visul ei și a pus lacătul pe ușa cabinetului. Atunci Oana Lis spunea că a recurs la acest gest din cauza problemelor de sănătate pe care le are Viorel Lis. Fostul edil, conform spuselor sale, era dependent de ajutorul ei, motiv pentru care a ales să îi fie aproape și să îl sprijine în tot ce are nevoie pentru a se face bine.

ADVERTISEMENT

Oana Lis și-a redeschis cabinetul psihologic

Dar noul an a venit pentru Oana Lis cu vești bune. Cu puțin timp în urmă, vedeta a anunțat pe toată lumea că și-a redeschis cabinetul de consiliere psihologică și este gata să îi primească pe cei care au nevoie de ajutorul ei.

Într-o postare făcută pe Facebook, Oana Lis a publicat o imagine din cabinet, în dreptul căreia le-a oferit celor care fac parte din comunitatea sa toate detaliile.

ADVERTISEMENT

Pentru o programare, cei dornici trebuie doar să o sune direct pe vedetă sau să îi lase un mesaj privat pe rețelele de socializare, iar după o discuție, Oana va ajunge să lucreze cu ei.

Vedeta spune că îi va ajuta pe cei care îi trec pragul cabinetului de consiliere psihologică să își învingă traumele, anxitatea și depresia, dar și să își găsească motivația pentru a merge mai departe în viață.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Oana Lis mărturisește că a învățat toate aceste lucruri pe pielea sa, iar acum este gata să îi facă bine și pe alții, lucru pe care deja îl pune în aplicare, având pacienți care și-au dorit să lucreze cu ea, iar acum sunt pe drumul cel bun.

”Aștept cu drag să ne cunoaștem”

”Voiam să vă anunț că am redeschis fizic cabinetul de psiholog în sectorul 1. Cine dorește detalii pentru o programare, mă poate suna la numărul 0738 521 516. Putem lucra pe teme pe care eu mi le-am lucrat și vindecat la mine și din acest loc pot conține și pe altcineva cum ar fi depășirea traumelor din copilărie, anxietate, depresie, atac de panică, găsirea motivației în viață, îmbunătățirea relației cu cei din jur, iertare și acceptare.

ADVERTISEMENT

Deci, vă aștept cu drag să ne cunoaștem live și în acelasi timp, le mulțumesc pentru încredere celor care deja lucrează cu mine și îi felicit pentru dorința de evoluție personală. Numai bine tuturor”, a scris Oana Lis pe pagina personală. de Facebook.

Prețul pentru o ședință de terapie variază

În urma anunțului său, cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au reacționat imediat. Multă lume a felicitat-o pe Oana Lis pentru pasul pe care l-a făcut, unii i-au urât succes, însă au fost și persoane care și-au dorit să afle cât costă o ședință de terapie la ea la cabinet. 

Fără a face din prețul pe care-l cere un secret, în secțiunea de comentarii, Oana Lis a menționat că o ședință online costă 70 de lei, în timp ce persoanele care ajung la cabinet trebuie să plătească 100 de lei.

ADVERTISEMENT