Life

Oana Lis, revoltată de comentariile oamenilor, după infectarea cu COVID-19: „Toată lumea credea că Viorel moare”

Oana Lis este revoltată de comentariile oamenilor, după ce ea și Viorel Lis au ajuns la spital, infectați cu COVID-19. Unele reacții au dezamăgit-o profund.
26.11.2021 | 16:10
Oana Lis revoltata de comentariile oamenilor dupa infectarea cu COVID19 Toata lumea credea ca Viorel moare
ADVERTISEMENT

Oana și Viorel Lis au fost ieri externați din spital. Partenera fostului edil este revoltată din cauza reacțiilor pe care le-au avut oamenii după internarea lor, convinși că soțul ei nu va supraviețui infecției cu coronavirus.

Până la urmă, amândoi au trecut cu bine peste această perioadă. Oana Lis a avut voie să iasă din casă, în timp ce soțul ei se află sub tratament.

ADVERTISEMENT

Oana Lis a ținut să le transmită internauților că oamenii nu-și pierd viața atunci când vor alții. Aceasta a mai spus că felul în care cineva își trăiește viața are un rol important pentru sănătate.

Oana Lis este revoltată de reacțiile oamenilor, după ce ea și Viorel Lis au ajuns la spital

Oana Lis și-a exprimat dezamăgirea față de persoanele care au avut reacții mai puțin plăcute după ce ea și soțul ei au ajuns la spital. 

ADVERTISEMENT

Multe persoane le-au transmis gânduri bune celor doi, dar au existat și unele care au fost convinse că fostul edil își va pierde viața.

„Toată lumea credea că Viorel moare, dar oamenii nu mor când vor alți oameni și sunt supărată pe acești oameni. Oamenii mor când li se termină ața sau când se termină destinul lor sau când vrea Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Nu contează că Viorel are 78 de ani sau că a murit unul de 40. Contează foarte mult și felul omului în care și-a trăit viața. După 60 de ani contează ce ai făcut pe parcursul vieții. Daca ai stat în droguri, nopți pierdute, fumat, alcool nu te aștepta să faci față oricărei boli.

Vedeam în comentarii, că de-aia nici nu am mai intrat câteva zile, că vai, de când așteptau să moară. Eu nu m-am gândit nicio secundă să-l las pe Viorel la greu sau sa-l las vreodată. Viorel este familia mea.

ADVERTISEMENT

În viața asta treci și prin greu. Nu mă aștept că totul va fi bine, din contră, mă pregătesc pentru orice. Vor mai fi boli, pierderi de bani, de prieteni”, a declarat Oana Lis pentru wowbiz.ro.

Oana Lis, despre infectarea cu coronavirus

În continuare, Oana Lis a vorbit despre cum ea și Viorel au aflat că sunt infectați cu coronavirus. Amândoi sunt vaccinați, însă blondina a făcut doza de rapel în urmă cu șapte luni și crede că de aceea a avut o formă moderată.

Viorel Lis a avut o formă mai severă decât cea a soției, având și alte probleme de sănătate.

„Am avut simptome foarte diferite și eu și Viorel. Am leșinat pe stradă, m-a durut capul, au fost simptome medii și la mine și la Viorel. Și uite așa a trebuit să mergem la spital, pentru că acasă nu avea cine să aibă grijă de Viorel, că eu nici de mine nu puteam să am grijă.

Știu că nu e ce vrea să audă lumea, dar pe noi ne-a salvat faptul că eram vaccinați și pentru că am mers din prima zi la spital, am fost de acord să ne internăm. Am încredere în medici, în știință și nu puteam să tratăm boală cu ceai de ghimbir.

Știam că la un moment dat o să facem boala și am vrut să fiu informată, sunt pe un grup despre Covid și vedeam cum reacționează ceilalți și am știut că avem o șansă dacă mergem la spital, mai ales că Viorel a avut o formă și mai grea decât a mea”, a mai spus Oana Lis pentru sursa citată.

Oana Lis nu înțelege cum a reușit să se infecteze, din moment ce nu a mers în locuri unde se aflau multe persoane. În plus, nici nu s-a îmbrățișat cu oamenii și a stat mai mult singură în public.

„Nu am putut să-mi dau seama de unde am luat, mai ales că eu m-am ferit. Eu nu am mers la zile de naștere, nunți, petreceri, nu mă îmbrățișam cu lumea, am folosit dezinfectant. Trecuseră 7 luni și nu am facut doza 3 și cred că a fost imunitatea mai scăzută. Eu am ieșit în fiecare zi la cafea, la market, dar am evitat întâlnirile cu multe persoane”, a mai spus soția lui Viorel Lis.

ADVERTISEMENT
Tags: