Life

Oana Lis și-a îngrijorat fanii. Cum a apărut pe rețelele de socializare: ”E normal ca să nu poți arăta tot timpul ca scoasa din cutie”

Oana Lis a stârnit semne de îngrijorare fanilor, printr-o postare recentă pe pagina sa de facebook. Cum a apărut soția lui Viorel Lis?
24.01.2023 | 23:54
Oana Lis sia ingrijorat fanii Cum a aparut pe retelele de socializare E normal ca sa nu poti arata tot timpul ca scoasa din cutie
De ce a apărut Oana Lis cu fața schimbată pe rețelele de socializare. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Lis și-a luat fanii prin surprindere marți seară. Soția lui Viorel Lis a postat o fotografie mai puțin obișnuită și a ținut să facă haz de necaz.

Probleme de sănătate pentru Oana Lis: ”E normal ca să nu poți arăta tot timpul ca scoasă din cutie”

Oana Lis a publicat pe pagina sa de facebook o imagine cu ea răcită. Pe chipul său se poate observa că nu se simte deloc bine, dar în pofida acestui lucru și-a păstrat umorul.

ADVERTISEMENT

Soția lui Viorel Lis a considerat că fanii trebuie să o vadă și într-o ipostază simplă, deoarece nu poate fi tot timpul aranjată, ca scoasă din cutie.

”Poze cu o femeie răcită!!! Sa vezi ce-mi fug fanii acuma!!! Sa mai punem și poze normale, din viata de zi cu zi a fiecăruia, autentice si reale și normale.

ADVERTISEMENT

Pentru ca da e normal ca sa nu poți arata tot timpul ca scoasa din cutie si e normal ca cine te iubește sa te iubească și când nu te simți bine și ești adormită si nervoasă în același timp. Va îmbrățișez pana va dau răceala!!”, a scris Oana Lis în dreptul imaginii.

Fanii, puși pe șotii cu Oana Lis

Admiratorii vedetei au empatizat cu starea ei de sănătate și au început să-i dea sfaturi despre cum să se trateze. Totodată, nu au lipsit comentariile mai glumețe.

ADVERTISEMENT

”Oana Lis O baie caldă caldă, cu sare și oțet, garantat ajută!”/ ”Oana, aspririna săracului face minuni”/ ”Ești frumoasă oricum și aranjata și nearanjata sănătate multa nu contează dacă ai suflet bun și curat ramai frumoasa oricum”/ ”Parca ai si putina temperatura”, sunt o parte dintre reacțiile internauților.

Cum se mai simte Viorel Lis

Oana Lis se confruntă cu răceala în vreme ce are grijă și de Viorel Lis, care nu se simte bine în ultimii ani. Fostul edil al Capitalei, în vârstă de 78 de ani, are probleme locomotorii și stă mai mult la pat.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, Viorel Lis a trecut și printr-o operație, montându-i-se un stent la inimă. Pentru a fi supus intervenției chirurgicale, Oana Lis a făcut apel la donații pentru soțul său.

ADVERTISEMENT