Life

Oana Lis, în depresie după ce s-a luptat cu Covid-19: “Am plâns tot drumul”. Cum se simte Viorel Lis

Oana și Viorel Lis au fost externați în urmă cu o săptămână din spital, iar acum soția fostului edil vorbește despre problemele cu care se confruntă după lupta cu Covid-19.
02.12.2021 | 20:04
Oana Lis in depresie dupa ce sa luptat cu Covid19 Am plans tot drumul Cum se simte Viorel Lis
ADVERTISEMENT

Oana și Viorel Lis au trecut prin momente grele după ce au fost testați pozitiv cu COVID-19. Cei doi au ajuns la spital din cauza unor complicații apărute și, timp de aproape două săptămâni, au stat sub atenta supraveghere a medicilor.

În ediția de azi a emisiunii „Showbiz Report”, de la Antena Stars, Oana Lis le-a povestit telespectatorilor momentele grele prin care a trecut, alături de soțul ei, în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Eu îmbrățișez un bancomat ca să-mi revin după perioada asta. A trebuit să îmi cumpăr suplimente, medicamente și am vrut să plătesc cu îmbrățișări la farmacie,dar mi-au cerut bani. Acest virus ne-a afectat diferit, adică și simptomele au fost diferite și urmările la fel. Sunt fericită că am scăpat de pragul critic.

Am stat vreo 10 zile în spital și Viorel vreo 11. Acolo am încercat să fiu cât mai rațională și să rezolv situația, dar după o boală de genul ăsta care a fost cu atâta energie negativă, o boală pe care nu o cunoaștem atât de bine și nu știam cum o să evolueze la mine și la Viorel, acum îmi dau seama că m-a afectat și sunt într-un proces de conștientizare.”, a declarat Oana Lis.

ADVERTISEMENT

Oana Lis a ajuns în depresie din cauza noului virus

Întrebată despre problemele cu care se confruntă după ce a ieșit din spital, Oana declară că și-a pierdut cheful de viață. Soția lui Viorel Lis susține că în ultima vreme este din ce în ce mai sensibilă, se emoționează mai repede în momentul în care vede lucruri care înainte nu îi produceau un asemenea impact emoțional.

Oana Lis este de părere că întreaga perioadă în care a stat în spital, izolată de toți cei dragi și de activitățile pe care în mod normal le-ar fi avut, au făcut-o să intre în depresie. Soția lui Viorel Lis susține că de cele mai multe ori preferă să stea singură, departe de cei din jurul său.

ADVERTISEMENT

Pur și simplu nu am chef să vorbesc cu toată lumea, am o stare în care simt nevoia să mă retrag. Atunci când ești o persoană sociabilă și simți nevoia să te retragi, e un semn de depresie.

Plâng mult mai repede, iar eu care nu sunt o persoană plângăcioasă, la fel, e un semn că ești într-o stare emoțională complicată. M-a afectat noaptea în care l-am lăsat pe Viorel la spital. Am plâns tot drumul.”, a povestit Oana Lis.

ADVERTISEMENT

Cum se simte Viorel Lis după spitalizare?

Viorel Lis a petrecut mai mult timp în spital decât soția sa, Oana. Fostul edil al Capitalei a suferit o serie de complicații din cauza problemelor de sănătate pe care le avea deja, dar și din cauza vârstei înaintate. Întrebată de către prezentatorii emisiunii „Showbiz Report” cum se simte soțul ei, Oana a dezvăluit că Viorel Lis se simte destul de bine.

Chiar dacă a fost externat, Viorel Lis încă se mai confruntă cu câteva probleme de sănătate cauzate de virusul cu care a luat contact. Soțul Oanei tușește destul de tare în ultima vreme, dar se bucură de fiecare moment în care poate fi alături de Oana.

El acum e într-o stare de fericire maximă pentru că trăiește. El nu credea că o să facă față, deși era vaccinat. Este super fericit, îmi este recunoscător, mi-a și zis că dacă mai las dezordine prin casă, nu îndrăznește să mai îmi zică ceva, având în vedere câtă grijă am avut de el. Este forte fericit, se bucură de fiecare zi. Este un dar de la Dumnezeu fiecare zi. La vârsta lui se recuperează mai greu. Acum încă tușește.”, susține Oana Lis.

 

ADVERTISEMENT