Life

Oana Lis vrea să-l posteze pe Viorel pe TikTok. Ce a zis fostul primar când a auzit ideea

Pentru a putea ține legătura cu oamenii care îl îndrăgesc, soția fostului edil al Capitalei s-a gândit să îi facă un cont de TikTok lui Viorel Lis.
04.12.2022 | 22:51
Oana Lis vrea sal posteze pe Viorel pe TikTok Ce a zis fostul primar cand a auzit ideea
Oana Lis vrea să-l posteze pe Viorel pe TikTok. Sursa foto: facebook/ colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Oana și Viorel Lis sunt o prezență din ce în ce mai rară pe micile ecrane din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă fostul primar. Deși a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, oamenii nu l-au uitat pe Viorel. Ba dimpotrivă, se intereseze mereu de starea acestuia și chiar își doresc să-l vadă din nou, de aici și ideea Oanei de ai crea un cont pe TikTok.

Oana Lis vrea să-l posteze pe Viorel pe TikTok

Odată cu apariția problemelor de sănătate ale bărbatului, Oana și Viorel Lis și-au schimbat viața radical. Așa că, au decis să-și trăiască povestea departe de ochii curioșilor. Cei care i-au apreciat de-a lungul timpului au observat, însă, acest lucru și au început să-și exprime dorința de a îi revedea măcar în mediul online.

ADVERTISEMENT

Fiind cerut în nenumărate rânduri de către internauți, Oana Lis i-a propus soțului ei să îi facă un cont de TikTok, pentru a putea ține legătura cu oamenii care îl îndrăgesc. Doar că, Viorel nu este de înduplecat. Nici în ruptul capului nu se lasă filmat.

@oanalislacramioara

Eu tot îl rog să-i fac un TikTok, să-l mai filmez, lumea întreabă, oamenilor le e dor să-l mai vadă la emisiuni, le e dor de el, dar n-am reușit încă să-l conving. El urmărește acolo pe TikTok, se uită la alții”, a declarat Oana Lis, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Care mai este starea de sănătate a lui Viorel Lis?

Oana Lis i-a fost alături fostul primar al Bucureștiului în frumoșii ani ai tinereții, dar mai ales atunci când a crezut că nu va mai putea să vadă lumina zilei.

După îndelungi tratamente, Viorel începe să se pună pe picioare, însă, decesul unor apropiați îl afectează din ce în ce mai tare.

ADVERTISEMENT

Mulțumim oamenilor care ne-au ajutat cu donațiile. A făcut tot felul de terapii acasă, deoarece altfel nu mi le-aș fi permis, datorită acestui fapt a scăpat de dureri, ceea ce e foarte bine.

Așa e trist, de curând a murit tatăl Marei Bănică, iar Viorel a suferit foarte mult, că era prietenul lui din copilărie.

ADVERTISEMENT

A murit și Alexandru Arșinel, te afectează lucrurile acestea psihic.

Eu încerc să-l susțin cât pot și mă bucur că nu mai are durerile acestea maxime, dar na, ca la 80 de ani, trebuie să te obișnuiești și cu bătrânețea.“, a mai mărturisit Oana Lis, pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT