Life

Oana Livia Badea, fondatoarea Bitolia Gallery, își prezintă colecția Phoenix la Fashion TV 

Vestita Oana Livia Badea își prezintă colecția Phoenix la Fashion TV. Creațiile unice propuse de fondatoarea Bitolia Gallery vor ajunge în casele a 500 de milioane de telespectatori.
12.06.2022 | 09:04
Oana Livia Badea fondatoarea Bitolia Gallery isi prezinta colectia Phoenix la Fashion TV
Colecția PHEONIX va fi prezentată cu fast în România, după ce a făcut furori în Dubai și în Paris. În imagine, Oana Livia Badea, fondatoarea Bitolia Gallery
ADVERTISEMENT

România intră pe radarul celui mai urmărit canal TV din lumea modei, Fashion TV. Acesta va prezenta, în calitate de partener media, colecția Phoenix propusă de Oana Livia Badea, proprietara Bitolia Gallery.

Colecția a atras atenția după ce a fost prezentată la Paris Fashion Week și Dubai. Rochiile de seară, realizate din materiale fluide, în culori vibrante, cu fulgi de struț și paiete, sunt propunerea Oanei Livia Badea și a designerului Denis Predescu pentru femeile de pretutindeni.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre creații vestimentare confortabile și accesibile, care pot fi purtate nu doar de manechine și vedete, ci și de femeile care iubesc moda, sunt îndrăznețe și își doresc să iasă în evidență.

Colecția va fi prezentată, în curând, în România printr-un show extraordinar ce va avea loc în incinta Uzinei Griro.

ADVERTISEMENT

Și, pentru că Ecommerce este un canal de shopping în mare vogă acum, toate rochiile din colecția Phoenix, ca și multe alte creații vestimentare marca Bitolia Gallery pot fi accesate printr-un click pe site-ul www.bitolia.ro, lider de piață la vânzările online.

oana badea bitolia
Oana Livia Badea spune că laitmotivul colecției PHEONIX sunt penele de struț.
Foto: Bitolia Galerry

“Este o bucurie pentru noi să avem ca partener media Fashion TV, cel mai urmărit post de modă din lume. Creațiile mele și ale lui Denis, modă pur românească, se vor vedea în 196 de țări.

ADVERTISEMENT

Intrăm în casele a 500 de milioane de telespectatori și vom fi văzuți de un public de profil, ceea ce ne onorează și ne motivează să performăm la cel mai înalt nivel”, spune Oana Livia Badea.

Damian Drăghici și Dj Vali Bărbulescu vor întreține atmosfera

300 de invitați vor participa la fastuosul eveniment, pe listă regăsindu-se oameni de afaceri, diplomați, persoane publice și creatori de conținut. Atmosfera va fi întreținută de Damian Drăghici și trupa sa, precum și Dj Vali Bărbulescu.

ADVERTISEMENT

Mai multe detalii găsești pe pagina de Instagram Bitolia Gallery, acolo unde poți câștiga și o invitație la eveniment.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BITOLIA GALLERY (@bitoliagallery)

ADVERTISEMENT