News

Oana Lovin, bună de plată în procesul intentat de un cunoscut om de afaceri. Decizia instanței

Oana Lovin a pierdut definitiv procesul generat de panoul luminos amplasat pe magazinul Cocor, în care apăreau mesajele #Câine și #Traficdeinfluență.
05.07.2024 | 16:20
Oana Lovin buna de plata in procesul intentat de un cunoscut om de afaceri Decizia instantei
Oana Lovin, bună de plată în procesul intentat de un cunoscut om de afaceri. Decizia instanței. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Realizatoarea de emisiuni TV cu trecut ”dubios” a pierdut procesul pe care i l-a intentat omul de afaceri Mihai Mitrache, poreclit ”Câine”. Decizia este definitivă, astfel că Oana Lovit trebuie să îi plătească omului de afaceri 1.000 de lei pentru prejudiciul de imagine creat.

Oana Lovin, bună de plată în procesul intentat de un cunoscut om de afaceri. Decizia instanței

Alături de Oana Lovit mai sunt buni de plată societatea Cocor SA și Arghir Alexandru Vasile. Totul ar fi pornit, conform Pagina de Media, de la o serie de mesaje dure apărute pe panourile publicitare ale magazinului Cocor, înainte de alegerile locale din 2020.

ADVERTISEMENT

În acel moment trecătorii puteau să ”admire” mesajele #câine și ”traficdeinfluență alături de două casete colorate ce semănau cu siglele PNL și USR. În acel moment, Oana Lovin se lăuda că mesajul ”era opera ei”.

Mesajul făcea trimitere la un scandal din campania electorală de acum patru ani, în care numele lui Nicușor Dan fusese asociat cu cel al afaceristului Mihai Mitrache, zis ”Câine”. Acesta din urmă era un proprietar al unui restaurant din Orășelul Copiilor.

ADVERTISEMENT

Potrivit portalului rejust.ro și JustNews.ro, omul de afaceri a reclamat faptul că la data de 25 septembrie 2020, chiar înainte de desfășurarea alegerilor locale, pe toate panourile luminoase de pe fațada magazinului Cocor au fost afișate anunțuri cu inscripții menite să-i cauzeze prejudicii de imagine.

Aceste mesaje ”făceau trimitere la scandalul izbucnit în campania electorală în care a fost implicat reclamantul, încercându-se atât defăimarea candidatului din partea PNL USR-PLUS, cât şi a sa. Astfel, reclamantul a învederat că, în ultimele zile de campanie electorală, numele său, în calitate de administrator unui restaurant în „Orăşelul Copiilor”, a fost atras în scandalul mediatic pornit la adresa candidatului din partea PNL USR-PLUS (Nicuşor Dan).

ADVERTISEMENT

Oana Lovin, bună de plată în scandalul intentat de un om de afaceri bucureștean

Potrivit căruia acesta a încercat să medieze un litigiu între reclamant şi Primăria Sectorului 4, condusă de primarul PSD Daniel Băluţă, litigiu ce viza demolarea ilegală şi abuzivă, de către Primăria Sectorului 4, a unui imobil, cu toate că dispoziţiile de demolare au fost suspendate de către instanţa de judecată şi înainte pentru a se pronunţa o hotărâre definitivă în acest sens”, menționează sursa citată.

Magazinul Cocor
Magazinul Cocor

Reclamantul a menționat, de asemenea, că este cunoscut în toată țara drept ”Câine”, iar prin afișarea acestui mesaj i s-a discreditat imaginea, mesajul fiind că omul de afaceri l-a susținut în campania electorală pe Nicușor Dan, care a obținut foloase materiale necuvenite pentru a-l sprijini în legătură cu litigiul celebru legat de ”Orășelul Copiilor”.

ADVERTISEMENT

”În ceea ce o priveşte pe pârâta Oana Lovin, reclamantul a arătat că aceasta a recunoscut pentru Paginademedia.ro faptul că ea a fost cea care a plătit magazinului Cocor pentru afişarea inscripţiilor respective, astfel cum reiese din articolul din data de 30 septembrie 2020”, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Soţia lui Ionel Dănciulescu, apariţie răvăşitoare lângă soţul său. Mihaela întoarce toate privirile
Soţia lui Ionel Dănciulescu, apariţie răvăşitoare lângă soţul său. Mihaela întoarce toate privirile
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Bianca Drăgușanu, săltată de poliție. Cum se apără vedeta. Update
Bianca Drăgușanu, săltată de poliție. Cum se apără vedeta. Update
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink