Life

Oana Mareş, atacuri acide la adresa Biancăi Drăgușanu și a lui Damian Drăghici: „Ai devenit la rândul tău sclavul bănuțului”

Oana Mareş, atacuri acide la adresa Biancăi Drăgușanu și a lui Damian Drăghici.
18.07.2021 | 18:36
Oana Mares atacuri acide la adresa Biancai Dragusanu si a lui Damian Draghici Ai devenit la randul tau sclavul banutului
ADVERTISEMENT

Oana Mareş nu s-a abținut deloc atunci când a vorbit despre apariția Biancăi Drăgușanu în podcastul lui Damian Drăghici. Aceasta a avut o reacție furioasă pe rețelele de socializare.

Oana Mareş, atacuri acide la adresa Biancăi Drăgușanu și a lui Damian Drăghici

Oana Mareş nu s-a ferit deloc să spună ceea ce crede și a condamnat faptul că Damian Drăghici a ales să o invite pe Bianca Drăgușanu în podcastul său.

ADVERTISEMENT

Acuzele au fost pentru ambii, atât pentru invitată cât și pentru gazdă, iar Oana Mareș a făcut afirmații dure la adresa celor doi. Ea a numit-o pe Bianca Drăgușanu drept un „exemplar de care nu avea nimeni loc”.

Dar, lucrurile nu au rămas aici, pentru că vedeta s-a arătat foarte nemulțumită de faptul că Bianca Drăgușanu a spus că nu ai nevoie de facultate pentru a-ți asigura un trai decent, iar ea are mai mulți bani decât niște cunoștințe de-ale sale.

ADVERTISEMENT

„Ce aflu eu azi, dintr-un podcast, din news feeds, unde invitată este un exemplar de care nu avea nimeni loc? Că banu e valoarea și nu trebuie să frecventezi facultate neapărat, că ea are vreo două trei cunoștințe cu facultăți multe care merg cu metroul, iar asta e bleah….”, a scris Oana Mareș.

Oana Mareș l-a acuzat pe Damian Drăghici că este interesat doar de bani

De asemenea, aceasta l-a luat în vizor și pe cel care a invitat-o pe vedetă la podcast, anume Damian Drăghici. Ea l-a acuzat că este interesat doar de bani și tocmai de aceea cheamă invitați care atrag atenția, fiindcă așa reușește să obțină venituri mult mai repede.

ADVERTISEMENT

Mai mult, fosta soție a lui Augustin Viziru a mers până la a spune că Damian Drăghici este sclavul banilor și că prin acest comportament arată că nu a avut niciodată valoare.

„Iar dacă televiziunile aveau scuza ratingului, cheltuielile aferente producțiilor, tu prețiosule, chiparosule, nu mai ai aceeași scuză decât dacă ai devenit la rândul tău sclavul bănuțului, iar asta înseamnă că valoarea nu a existat nicicând!

ADVERTISEMENT

Dacă îmi aduci în online tot furunculii ce se deosebesc de pâmânt doar prin marea cantitate de puroi, înseamnă că vrei vizualizări multe, rapid să vină bănuțul gros”, a scris Oana Mareș.

ADVERTISEMENT