News

Oana Mareș, fosta soție a lui Augustin Viziru, revine în televiziune după 4 ani! Unde o veți putea vedea

06.04.2019 | 10:59
Oana Mares fosta sotie a lui Augustin Viziru revine in televiziune dupa 4 ani Unde o veti putea vedea
Oana Mareș revine la TV și va prezenta o nouă emisiune la TVR 2

Oana Mareș a renunțat la televiziune în urmă cu patru ani, spunând atunci că vrea să se dedice familiei. Ea realiza emisiunea “Its show time”, difuzată de Antena 2. Acum, prezentatoarea TV a revenit asupra deciziei și se întoarce pe micile ecrane, cu o nouă emisiune.

Cum se va numi noua emisiune prezentantă de Oana Mareș

Oana Mareș va prezenta o emisiune pe TVR 2, numită “OANApp”, care se va difuza începând cu 15 aprilie de la ora 15.00. Show-ul TV va fi structurat în două părți. De la 15.00 la 16.00, publicul va descoperi locuri noi și oameni fascinanți. De la 16.00 la 17.00, emisiunea va fi “tăiată” de un serial și va reveni de la 17.00 la 18.00 cu încă o oră de divertisment.

Show-ul are o parte de la 15.00 la 16.00, iar de la 16.00 la 17.00 se difuzează un serial pe care avem un concurs (cuvânt cheie postat la un anumit moment, pe care telespectatorii ni-l vor trimite ulterior) şi de la 17.00 la 18.00 din nou intrăm în direct, pentru o oră de divertisment, a declarat Oana Mareş, conform viva.ro.

Oana Mareș a devenit cunoscută pe vremea când prezenta Its show time, la Antena 2

Ce spune Oana Mareș despre noul show de televiziune

Prezentatoarea TV spune că noua emisiune de la postul public de televiziune va fi una cu multe momente umoristice, care va pune față în față mai multe generații. Oana precizează că a ales și reprezentanți din noua generație, pentru a vedea cum gândesc aceștia.

„Pe lângă abordarea inteligentă şi cu mult umor, vom avea partea şi de o «bătălie» între generaţii. Am ales doi reprezentanţi ai noii generaţii, Ceanu şi Andrei, nu întâmplător, ci pentru a fi în contact cu modul lor de gândi, pentru a vedea lucrurile şi prin ochii lor. Iar eu le voi împărtăşi din experienţa şi «înţelepciunea» omului matur. În plus, sunt convinsă, că vă veţi îndrăgosti de ei, a încheiat Oana Mareş.

Fosta soție a lui Augustin Viziru a dezvăluit că nu este la prima experiență alături de televiziunea publică. Pe vremea când avea 19 ani, ea a luat parte la un casting pentru un nou proiect TV ce urma să fie difuzat de TVR 2. Ea nu a reușit atunci să treacă de etapa finală a recrutărilor.

Oana Mareș s-a despărțit de cântărețul Augustin Viziru în anul 2011, iar ulterior și-a refăcut viața alături de Dragoș, cu care are și un copil. Ea a motivat că plecarea ei din televiziunea are legătură cu fiul ei, dorind să se ocupe de creșterea acestuia.