Life

Oana Mareș o desființează pe Bianca Drăgușanu: ”Peștele este nelipsit din stilul ei de viață”

13.11.2020 | 07:35
Oana Mares o desfiinteaza pe Bianca Dragusanu Pestele este nelipsit din stilul ei de viata
ADVERTISEMENT

Oana Mareș a făcut o declarație fabuloasă despre relația pe care a avut-o Bianca Drăgușanu cu Alex Bodi. Fosta soție a lui Augustin Viziru este de părere că blondina a dat semne în legătură cu fostul partener de viață, dar nimeni nu a văzut care este adevărata față a afaceristului din Mediaș. 

Fosta prezentatoare a emisiunii „Its show time” de la Antena 2 a lansat acuzații grave la adresa fostei asistente a lui Dan Capatos, declarând mai în glumă, mai în serios că „peștele” este nelipsit din stilul de viață al Biancăi Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

Blondina a aplaudat intervenția mascaților și reținerea suspecților în dosarul de proxenetism și droguri, numind operațiunea „Ziua Z”. Oana Mareș are speranța că în cele din urmă intenția autorităților este de a face „curățenie” în țara noastră.

Oana Mareș, atac dur la adresa relației dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Vă spun, Bianca ne-a tot dat semnale că peștele este nelipsit din stilul ei de viață sănătos, da’ noi nimic! Să fie cât mai proaspăt, chiar dacă-ți mai dă o coadă peste ochi, dar face bine la siluetă!

ADVERTISEMENT

Râdem, glumim, dar este important de urmărit rezultatul operațiunii Ziua Z. Este îmbucurătoare și de-a dreptul dătătoare de speranță intenția de a «face curățenie» în țara asta”, a scris Oana Mareș pe contul de Facebook.

Cunoscuta prezentatoare TV susține că oamenii legii strâng degeaba dovezi solide dacă la final dosarul „beton” nu se încheie cum trebuie.

ADVERTISEMENT

Blondina trage un puternic semnal de alarmă, fiind de părere că adevărații capi ai rețelei de prostituție nu vor pica prea curând, ci vor avea de suferit numai subalternii, „mâinile drepte” ale celor care învârt banii cu lopata.

„Totuși, dacă după operațiune, nu se strâng suficiente dovezi și nu se fac dosare beton, să pice capi de rețele, nu locotenei și loverboys pansați , e fix nimic. 

ADVERTISEMENT

Dacă nu se ajunge unde trebuie înseamnă că informația descinderilor a ajuns demult unde trebuie și vor face pușcărie tot mâna dreaptă, mâna stângă… că abia așteaptă altele, la rând, să crească.

Creștinul ăsta cu față de șahist, de o remodela periodic pe biata vedetă cu frică de sărăcie, este doar o mână cu care se șterge șeful când vrea. Nu mă încântă să-l văd săltat absolut deloc.

Mă interesează rezultatul! Suntem și noi cu ochii pe acțiunile lui Vela, cum ar veni! Până acum, toate bune!”, a completat fosta soție a lui Augustin Viziru.

ADVERTISEMENT