Life

Fiul Oanei Matache, internat în spital. Ce problemă de sănătate are nepotul Deliei, jurata de la X Factor

Oana Matache și fiul ei au ajuns să fie internați într-un spital din Capitală. Nepotul Deliei, jurata de la ”X Factor” se confruntă cu o problemă de sănătate serioasă, specifică vârstei.
03.01.2022 | 21:06
Fiul Oanei Matache internat in spital Ce problema de sanatate are nepotul Deliei jurata de la X Factor
ADVERTISEMENT

Oana Matache nu a început deloc bine anul. 2022 a venit pentru sora Deliei cu o situație extrem de neplăcută, mai ales că este vorba de fiul ei.

Nepoțelul juratei de la ”X Factor”, cel cu care petrece mult timp atunci când își vizitează sora, se confruntă cu noi probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Nepotul Deliei Matache a ajuns la spital

Oana și fiul ei au ajuns de curând să fie internați într-un spital privat din Capitală, asta după ce băiețelului i-a fost pus diagnosticul de enteroviroză.

Vestea tristă a fost făcută publică chiar de fiica cea mică a Ginei Matache. Tânăra mămică a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu ea și fiul ei din spital.

ADVERTISEMENT

Totodată, în dreptul unei fotografii în care apare legănându-și copilul pe picioare, în timp ce minorul are în mână o branulă, iar pe fundal se aude sora sa, fiind difuzată emisiunea ”iUmor”, cea în care este jurată, Oana Matache a ținut să precizeze că situația este sub control.

Moment în care, pentru a trece mai ușor peste această situație, Oana Matache a făcut și puțin haz de necaz.

ADVERTISEMENT

”Adus Booberul la perfuzii, ca să fie iar fortzinni. Am prins cameră bună, branula a intrat din prima, Delia e cu noi, totul bine (enteroviroză)”, a scris Oana Matache pe Instagram.

Fiul Oanei Matache este pe patul de spital
Fiul Oanei Matache are probleme de sănătate. Sursă foto: Instagram

Fiul Oanei Matache a fost diagnosticat și cu insuficiență respiratorie

Nu este pentru prima dată când fiul Oanei se confruntă cu probleme de sănătate. Conform Unica.ro, în urmă cu mai bine de doi ani, când fiul ei avea doar șase luni, acesta a primit un alt diagnostic pentru care a avut nevoie de internare.

ADVERTISEMENT

La vremea aceea, blondina spunea că micuțul a fost diagnosticat cu insuficiență respiratorie.

”A venit prinţesa la spital de stat… Căci la „lux” nu este terapie intesivă. Dar e decent. Şi curat. Şi am o vecină de salon foarte drăguţă. L-am internat pe Bub alaltăieri cu insuficienţă respiratorie dar acum, în sfărşit, s-a stabilizat pe o saturaţie normal”, spunea atunci Oana Matache, conform sursei anterior menționate.

ADVERTISEMENT