Life

Oana Matache reacționează. Ce spune vedeta despre replicile dintre Gina Matache și Radu, noul ei iubit

Oana Matache iese la înaintare cu noi declarații. Sora Deliei Matache a vorbit despre schimbul de replici indirect dintre iubitul său, Radu și mama ei, Gina Matache.
01.03.2023 | 18:57
Oana Matache reactioneaza Ce spune vedeta despre replicile dintre Gina Matache si Radu noul ei iubit
Oana Matache reacționează după postarea mamei sale, Gina Matache. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Matache a divorțat de soțul ei Răzvan. Mai multe amănunte privind semnarea actelor de divorț nu se cunosc încă și nici despre motivul real al separării, cert este că vedeta și-a refăcut viața destul de repede, alături de Radu, care o face destul de fericită.

Postarea făcută de Gina Matache

Răzvan Miheț și Oana Matache au doi copii împreună, însă se pare că relația lor nu a durat decât câțiva ani. Deși de la distanță păreau fericiți, iată că cei doi au decis să divorțeze în mare secret și se pare că deja, fiecare dintre ei și-a văzut mai departe de drumul său.

ADVERTISEMENT

Oana Matache a fost surprinsă recent de jurnaliști în compania unui bărbat, iar în urmă cu puțin timp, vedeta a decis să rupă tăcerea și să vorbească deschis despre viața ei persoană. Sora Deliei a făcut referire la o relație toxică și de asemenea, le-a dezvăluit fanilor săi că a avut nevoie de mare curaj să ia o astfel de decizie, având în vedere că la mijloc sunt și doi copii.

Iată că la scurt timp după anunțul făcut de Oana Matache și după ce vedeta a făcut publice și câteva imagini alături de noul ei iubit, Radu, mama sa, Gian Matache, a avut o reacție complet neașteptată în mediul online, care a lăsat loc de interpretări.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit de la o postare. Mai exact, Gina Matache a publicat o fotografie cu Radu, noul iubit al fiicei sale, alături de un mesaj surprinzător. “Aveți grijă ce psihiatru alegeți!”, a scris mama vedetei, rânduri care evident că au fost interpretate de unii precum că aceasta nu ar fi de acord cu alegerea făcută de fiica sa.

Ce spune Oana Matache despre reacția mamei sale

O replică a venit rapid și din partea lui Radu, care a postat o fotografie cu un cabinet de psihologie, alături de un alt mesaj, asemănător ce e drept cu cel postat de Gina Matache, mama Oanei și a Deliei, care de altfel a făcut și mari sacrificii pentru fiicele sale“Aveți grijă!”, a scris tânărul în dreptul postării.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, trebuia să vină și o reacție din parte Oanei Matache. Aceasta a fost contactată de la Antena Stars, pentru a oferi un punct de vedere referitor la schimbul de replici indirect dintre mama sa și noul ei iubit, Radu.

Nici Oana, sora Deliei Matache, nu a fost însă prea clară și a dat un mesaj care de asemenea, poate fi interpretat de oricine. “Cine e bine, e bine, cine nu e bine, nu e bine. Imaginile vorbesc de la sine.“, a declarat Oana Matache, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că postarea Ginei Matache a stârnit un val de comentarii din partea internauților. Nu puțini au fost cei care nu se așteptau la un astfel de gest din partea femeii. O internată spre exemplu a ajuns să creadă că i-a fost spart contul de Instagram acesteia, având în vedere remarca făcută la adresa lui Radu.

ADVERTISEMENT