Life

Oana Matache se laudă cu iubitul ei pe rețelele de socializare. Ce imagini a postat cu Radu Siffredi

Oana Matache se laudă cu iubitul ei pe rețelele de socializare. A făcut publice mai multe imagini cu Radu Siffredi, de la ultima lor întâlnire.
31.05.2023 | 18:59
Oana Matache se lauda cu iubitul ei pe retelele de socializare Ce imagini a postat cu Radu Siffredi
Oana Matache se laudă cu iubitul ei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Matache se laudă cu iubitul ei pe rețelele de socializare. Aceasta a postat noi imagini cu Radu Siffredi.

Oana Matache se laudă cu iubitul ei

Oana Matache est foarte mândră de iubitul ei. Aceasta chiar se laudă cu Radu pe rețelele de socializare. Aceasta a postat noi imagini din viața ei și a partenerului ei.

ADVERTISEMENT

Oana Matache este foarte mândră de acesta și postează inclusiv imagini doar cu iubitul ei. Aceasta pare a fi cea mai mare fană a iubitului ei, pe care îl surprinde în diverse ipostaze și îl pune pe propriul Instagram.

Cei doi au avut o întâlnire romantică în oraș și Oana Matache și-a filmat iubitul în timp ce dansa cu două pahare de vin.

ADVERTISEMENT

Radu Siffredi venea să îi aducă un pahar de vin în pașii de dans iubitei sale, moment pe care aceasta l-a filmat și l-a pus pe rețelele de socializare.

Sora Deliei s-a bucurat cu iubitul ei și de o masă copioasă, și acele imagini fiind postate pe rețelele sociale. Desigur, nu a lipsit nici desertul.

ADVERTISEMENT
Oana Matache și iubitul ei
Oana Matache și iubitul ei. Foto Colaj Fanatik / Instagram

Oana Matache a divorțat pentru a fi cu Radu Siffredi

Oana Matache a divorțat de soțul ei și se iubește acum cu Radu Siffredi, actualul ei iubit. Mama acesteia i-a criticat foarte mult decizia, considerând că iubitul Oanei Matache este un exemplu negativ pentru nepoții ei.

Sora Deliei s-a declarat revoltată după ce a văzut declarațiile făcute de mama ei în presă. Aceasta a spus că face lucrurile care sunt cele mai bune pentru ea și mama ei ar trebui să o susțină.

ADVERTISEMENT

Oana Matache are o relație de câteva luni cu Radu Siffredi. Și fostul ei soț și-ar fi găsit acum fericirea în brațele unei cântărețe celebre de la noi din țară.

Răzvan Miheț și Sore au fost văzuți venind împreună la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. Artista nu a negat nimic privind o relație cu acesta!

„Da, s-au speculat, într-adevăr. Ce este de văzut, ați observat. Nu neg. Nu am de declarat nimic. Ce este de văzut, se poate observa.

Viața personală rămâne personală, așa cum am făcut întotdeauna, pentru că sunt discretă”, a spus cântăreața, la Antena Stars. 

ADVERTISEMENT