News

Oana Mizil a ajuns la spital, după ce ar fi fost agresată de Marian Vanghelie. Ordin de protecție emis de Poliție

Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, a ajuns la spital sâmbătă noaptea pentru îngrijiri medicale. Aceasta ar fi fost agresată chiar de fostul edil de la Sectorul 5.
26.07.2021 | 12:06
Oana Mizil a ajuns la spital dupa ce ar fi fost agresata de Marian Vanghelie Ordin de protectie emis de Politie
ADVERTISEMENT

Oana Mizil, fost deputat PSD, a ajuns la spital după ce ar fi fost agresată de către soțul său, Marian Vanghelie.

Împotriva fostului primar de la Sectorul 5, polițiștii au emis un ordin de restricție, anunță surse judiciare pentru Hotnews.

ADVERTISEMENT

Oana Mizil a ajuns la spital, după ce ar fi fost agresată de Marian Vanghelie

Într-un comunicat emis de Poliția Ilfov se precizează că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02:08, polițiștii din Snagov au fost sesizați prin apel 112 de către un spital din București că la unitatea de primiri urgențe a fost transportată cu un echipaj medical o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov.

Aceasta a afirmat la internare că a fost agresată fizic de către concubinul său.

În urma acestui apel, polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar ”în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie”, se arată în comunicatul poliţiei.

ADVERTISEMENT

Surse judiciare au declarat luni, pentru sursa citată, că este vorba despre Oana Mizil (45 de ani), care ar fi fost agresată de către Marian Vanghelie, iar în urma incidentului a fost dusă la Spitalul Elias din București.

Ar fi fost emis și un ordin de protecţie împotriva lui Marian Vanghelie

Aceleași surse judiciare au mai precizat că polițiștii au emis pe numele fostului primar al Sectorului 5 un ordin de restricție pentru 5 zile. Până luni nu fuseseră audiați nici Oana Mizil, nici Marian Vanghelie.

ADVERTISEMENT

”Polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate”, se arată în comunicatul oficialilor din Poliție.

Marian Vanghelie, perioadă dificilă. Condamnare la 11 ani de închisoare

Fostul edil de la Sectorul 5 traversează o perioadă extrem de dificilă. Vanghelie, a fost condamnat, pe 13 mai 2021, la 11 ani și 8 luni de închisoare pentru corupție. Decizia judecătorilor nu este definitivă, fiind în primă instanță.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost judecat la Tribunalul București pentru o mită de 30 de milioane de euro de mai bine de 6 ani. În iulie 2015, Vanghelie a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv pentru 26 de infracțiuni de corupție.

ADVERTISEMENT

Prejudiciul din dosarul fostului primar se ridică la peste 60 de milioane de euro, din care peste 30 de milioane de euro ar fi reprezentat șpaga lui Marian Vanghelie.