Life

Oana Mizil vrea să se împace cu Marian Vanghelie. Dezvăluiri în lacrimi: ”Sentimentul de iubire încă există”

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit în urmă cu doar câteva zile, însă aceasta încă speră la o împăcare, având în vedere că sentimentele încă există.
19.11.2022 | 15:38
Oana Mizil vrea sa se impace cu Marian Vanghelie Dezvaluiri in lacrimi  Sentimentul de iubire inca exista
Oana Mizil vrea să se împace cu Marian Vanghelie. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Mizil și Marian Vanghelie au avut o relație cât se poate de tumultoasă, însă de fiecare dată au reușit să găsească o cale de mijloc.

Oana Mizil spune că ea și Marian Vanghelie sunt într-o ”pauză”

Recent însă, se părea că amândoi au renunțat. Marian Vanghelie confirma că s-a despărțit de partenera lui de viață, Oana Mizil, cei doi nefiind căsătoriți, însă având împreună un copil.

ADVERTISEMENT

Se pare însă că pentru Oana Mizil separarea este una destul de dureroasă. Aceasta susține că lucrurile nu ar fi însă definitive și că mai degrabă este vorba despre o perioadă de pauză.

Mai mult de atât, fosta parteneră de viață a lui Marian Vanghelie spune că iubire încă există, însă ea este foarte afectată de momentele dificile prin care trece fostul edil.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Oana Mizil a mai povestit, cu lacrimi în ochi, că încă speră ca acesta să se întoarcă acasă la ea și la copil și să nu ajungă în spatele gratiilor.

”Suntem într-o perioadă… Nouă ne place să spunem de pauză, să ne regăsim. Sentimentul de iubire încă există. Mă doare foarte mult să văd prin ce trece.

ADVERTISEMENT

E o perioadă grea a vieții lui. Îi sunt alături în toate, îl sprijin, îl înțeleg. (…)

Eu încă am speranța că vine o minune peste noi și că va fi acasă cu noi, nu acolo unde vor să îl bage unii și să formăm din nou o familie.”, a mărturisit Oana Mizil, la emisiunea ”Teo Show”.

Oana Mizil, hotărâtă să îi fie alături în continuare lui Marian Vanghelie

În ciuda faptului că la un moment dat, aceasta a ajuns și la spital, iar Marian Vanghelie a fost acuzat că ar fi abuzat-o fizic, se pare că Oana Mizil vrea în continuare să fie alături de el.

ADVERTISEMENT

Aceasta a mai dezvăluit că ține enorm la el și indiferent de ce se va întâmpla între cei doi, va rămâne alături de el.

Amintim că în 2015, Marian Vanghelie a fost condamnat la închisoare într-un dosar pentru luare de mită și abuz în serviciu.

Atunci, fostul edil a stat în spatele gratiilor patru luni de zile, iar pentru Oana Mizil, experiența a fost una cât se poate de dureroasă, având în vedere că era și însărcinată.

”Pentru mine a fost groaznic. Culmea, a stat chiar în celula în care a fost închis bunicul meu. Au intrat peste noi, pe lângă 2015, încă de trei ori, cu spart de ușă, cu copil mic în casă.

În 2015 eram gravidă, bine că nu am pierdut sarcina”, a mai povestit Oana Mizil, vizibil afectată de tot ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani.

ADVERTISEMENT