Life

Ce spune Oana Moșneagu, despre relația cu Vlad Gherman: ”Ne-am sprijinit reciproc”. Cum a reacționat Cristina Ciobănașu

După zvonurile apărute în spațiul public, Oana Moșneagu a făcut acum declarții fără perdea despre relația pe care o are cu Vlad Gherman. Formează sau nu cei doi un cuplu?
08.12.2021 | 13:18
Ce spune Oana Mosneagu despre relatia cu Vlad Gherman Neam sprijinit reciproc Cum a reactionat Cristina Ciobanasu
ADVERTISEMENT

De când joacă în același serial, între Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-a legat o adevărată prietenie, lucru care i-a pus pe fanii celor doi pe gânduri.

Oana Moșneagu, despre relația cu Vlad Gherman

Pentru că în ultimele luni au tot apărut umăr la umăr, ba prin vacanțe, ba petrecând serile împreună, internauții s-au gândit că cei doi, dat fiind faptul că actorul s-a despărțit de Cristina Ciobănașu, trăiesc o poveste de dragoste.

ADVERTISEMENT

După ce Gherman a vorbit public despre acest relația cu Oana Moșneanu, acum a venit și rândul celeilalte jumătăți implicate în acest subiect să își spună punctul de vedere.

Într-un interviu pentru Viva, Oana Moșneagu a mărturisit că nu există mai mult decât o prietenie foarte strânsă între ea și Vlad, care au format un grup și cu Mara Oprea și Alecsandru Dunaev.

ADVERTISEMENT

Conform spuselor șatenei, serialul ”Adela ” i-a adus împreună și astfel au devenit cei mai buni prieteni. Călătoresc împreună, se distrează și își sunt aproape în cele mai grele momente, pentru că fiecare, de când se cunosc, a trecut printr-o despărțire mai mult sau mai puțin dureroasă. Lucru care, spune ea, i-a unit și mai mult.

”Petrecem mult timp împreună”

”Eu, Mara, Vlad și Alecs am legat o prietenie foarte frumoasă în contextul acestui proiect. Într-adevăr, petrecem foarte mult timp împreună, de la serile de joi, în care vizionăm „Adela la weekenduri și vacanțe. Ne înțelegem foarte bine și ne suntem aproape unii celorlalți.

ADVERTISEMENT

Suntem prieteni și, da, ce-i drept, ne-am apropiat foarte mult toți patru, eu, Mara, Alecs și Vlad, de mai bine de jumătate de an, după ce fiecare a trecut printr-o despărțire. Ne-am sprijinit reciproc. Faptul că am trecut prin perioada aia dificilă împreună ne-a unit”, a declarat Oana Moșneagu, conform Viva.

”Cris privește relația noastră cât se poate de normal”

Și pentru că este cuplată de cei care o privesc cu Vlad Gherman, bărbatul care joacă la Antena 1 alături de fosta iubită, Oana a vorbit și despre relația cu Cristina Ciobănașu.

ADVERTISEMENT

Actrița spune că și Cris, așa cum i se adresează prietenii, le este apropiată și că nu vede relația sa cu Vlad decât așa cum este, adică una de prietenie.

”Cris privește relația noastră de prietenie cât se poate de normal. Și cu Cris ne înțelegem toți bine, râdem împreună pe set, ne mai povestim, sfătuim”, a mai adăugat actrița din serialul ”Adela”.

Actriței îi este greu să se îndrăgostească

De asemenea,  după ce a punctat că nu formează un cuplu cu Vlad Ghemrn, ci la mijloc este vorba doar despre o relație foarte faină de prietenie, Oana Moșneagu a mărturisit că viața profesională, dar și perioada pandemică pe care o traversăm îi pun bețe în roate în a își găsi jumătatea.

”E pe cât de greu (n.r. să își găsească un partener) i-ar fi oricărui om care e limitat, o dată de pandemie și, a doua oară, de puținul timp liber pe care îl are. În condițiile în care e greu să cunoaștem oameni noi în această perioadă și în care eu sunt 90% din timpul meu pe set”, a concluzionat vedeta de la Antena 1.

ADVERTISEMENT
Tags: