Life

Oana Moșneagu, imagini de colecție. Cum arăta actrița din Adela în copilărie

Oana Moșneagu este foarte activă în social media și mereu își ține fanii la curent. Actrița din serialul Adela le-a arătat recent fanilor cum arăta când era mică.
04.04.2022 | 19:02
Oana Mosneagu imagini de colectie Cum arata actrita din Adela in copilarie
Oana Moșneagu, poze din copilărie. Cum arăta iubita lui Vlad Gherman când era mică. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Chiar dacă este prinsă cu filmările de la producția de la Antena 1 și cu actuala relație sentimentală, vedeta tot reușesc câteva ore să vorbească cu internauții sau să le arate tot felul de imagini din vacanță sau din copilărie.

Oana Moșneagu, poze din copilărie. Cum arăta iubita lui Vlad Gherman când era mică

Oana Moșneagu a distribuit în urmă cu puțină vreme câteva poze din copilărie. Iubita lui Vlad Gherman a răspuns curiozității unei persoane care a vrut să știe cum arăta când era foarte mică, cu mult înainte să fie celebră.

ADVERTISEMENT

Actrița a dat curs rugăminții unui fan care a vrut să vadă imagini cu ea din anii copilăriei. Vedeta nu a ezitat și a distribuit un colaj cu trei poze în care apare la diferite vârste.

Frumoasa șatenă are un chip extrem de frumos, iar strălucirea sa poate fi observată încă din primii ani. Vedeta de la Antena are trăsături foarte frumoase și angelice, care au fost remarcate din copilărie, dovadă că a fost model.

ADVERTISEMENT
Oana Moșneagu, imagini din copilărie
Oana Moșneagu, imagini din copilărie. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Oana Moșneagu, remarcată prima oară în domeniul modei

Mai exact, iubita lui Vlad Gherman și-a început mai întâi cariera în domeniul modei și abia apoi a continuat cu actoria. Oana Moșneagu a devenit cunoscută odată cu rolul din serialul Fructul oprit, de la Antena 1.

Totodată, actrița care a absolvit UNATC, a jucat și în filme de lung metraj, printre care se numără: Faci sau taci sau Morometii 2. În prezent, o interpretează pe Andreea în producția Adela.

ADVERTISEMENT

De asemenea, prin intermediul contractelor de imagine Oana Moșneagu s-a plimbat prin multe țări din întreaga lume. Frumoasa șatenă s-a bucurat de succes încă de la o vârstă fragedă. O duce foarte bine și pe plan sentimental.

Se iubește cu Vlad Gherman, alături de care joacă în același serial. Povestea lor de dragoste este cât se poate de serioasă având în vedere că deja s-au mutat împreună.

ADVERTISEMENT