Life

Oana Moșneagu, reacție neașteptată, după ce Vlad Gherman a confirmat relația: “M-a obligat, m-a forțat!”

Oana Moșneagu a avut o reacție neașteptată, la scurt timp după ce Vlad Gherman a confirmat relația lor pe rețelele de socializare. Iată ce a declarat actrița din “Adela”!
30.01.2022 | 14:11
Oana Mosneagu reactie neasteptata dupa ce Vlad Gherman a confirmat relatia Ma obligat ma fortat
Oana Moșneagu, reacție neașteptată, după ce Vlad Gherman a confirmat relația. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Moșneagu a avut o reacție neașteptată după ce Vlad Gherman a confirmat relația lor. Actorul a postat mai multe imagini alături de colega lui din serialul “Adela”.

Urmăritorii au presupus de câteva luni că cei doi formează un cuplu, însă anunțul oficial a fost făcut abia seara trecută.

ADVERTISEMENT

Fanii au avut sute de reacții pozitive și s-au bucurat să-l vadă pe actor din nou fericit. Pe de altă parte, unii și-au dorit ca Vlad Gherman să se împace cu Cristina Ciobănașu.

Oana Moșneagu, reacție neașteptată, după ce Vlad Gherman a confirmat relația

După sutele de mesaje primite în secțiunea de comentarii, Vlad Gherman și Oana Moșneagu le-au mulțumit fanilor printr-un clip video postat pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Reacția actriței a fost una surprinzătoare. Oana Moșneagu a spus că ea și Vlad Gherman nu sunt împreună ci a fost doar o modalitate ca ea să câștige mai mulți urmăritori.

“Asta e fața ei când spune: Vă mulțumim pentru mesaje, le-am citit aproape pe toate și ne-am bucurat tare mult să vedem atâtea reacții frumoase.”, a spus Vlad Gherman despre noua sa iubită.

ADVERTISEMENT

“Nu sunt cu Vlad Gherman, nu! M-a obligat, m-a forțat, m-a plătit. De fapt, eu l-am plătit pe el ca să vină followers și like-uri.”, a fost răspunsul actriței, la care Vlad Gherman a reacționat imediat. “Tristul adevăr”, a spus fostul Cristinei Ciobănașu.

Așa cum era de așteptat, totul a fost doar o glumă. Cei doi sunt foarte fericiți împreună, așa cum demonstrează și clipurile video.

ADVERTISEMENT

“Oana Moșneagu: Ideea este că ne-ați trimis multe mesaje super drăguțe și cu bucurie și cu emoție…

Vlad Gherman: De fapt, vrea să spună că și ea s-a emoționat, a plâns până acum. Vă mulțumim, vă pupăm.”, au încheiat cei doi.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu
Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu. Sursa foto: Instagram

Vlad Gherman și-a asumat public relația cu Oana Moșneagu

După luni întregi în care amândoi au declarat că sunt foarte buni prieteni, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au decis să-și asume public relația.

Actorul a postat mai multe imagini alături de noua parteneră, la care a adăugat o descriere scurtă: “Da! Răspunsul la întrebarea voastră e da”. 

Postarea lui Vlad Gherman a primit peste 1.200 de aprecieri numai pe Instagram. Cei mai mulți dintre urmăritori s-au bucurat foarte mult pentru noua relație, mai ales că despărțirea de Cristina Ciobănașu, la începutul anului trecut, a fost o perioadă dificilă pentru actor.

“Să fiți fericiți! Să vă iubiți! Să vă respectați! Asta e tot ce contează”, “Mă bucur pentru voi”, “Era suficient să ascultăm noua melodie cu inima și am fi știut înainte să întrebăm.”, au fost doar câteva dintre comentarii.

În urmă cu câteva zile, Vlad Gherman a lansat videoclipul piesei “Fără tine”, unde apare alături de Oana Moșneagu.

De la apariția piesei, fanii și-au dat seama că între cei doi este mai mult decât o simplă prietenie, judecând după ipostazele de cuplu în care apar.

Au existat și persoane care încă mai sperau ca Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu să se împace și să formeze un cuplu din nou, deși a trecut un an de la despărțire.

ADVERTISEMENT
Tags: