Life

Oana Moșneagu, schimbare radicală de look. Cum arată acum iubita lui Vlad Gherman

Oana Moșneagu a trecut printr-o schimbare radicală de look. Actrița din serialul “Adela” a simțit nevoia să renunțe la părul lung. Cum arată acum iubita lui Vlad Gherman?
16.07.2022 | 22:46
Oana Mosneagu schimbare radicala de look Cum arata acum iubita lui Vlad Gherman
Oana Moșneagu și-a făcut o schimbare radicală de look. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Moșneagu și-a făcut o schimbare radicală de look cu puțin timp în urmă. Actrița din serialul “Adela” a decis să renunțe la părul lung. Care a fost reacția lui Vlad Gherman?

Oana Moșneagu și-a făcut o schimbare radicală de look

Actrița a fost recent la salonul de înfrumusețare, iar rezultatul a fost unul pe placul internauților. Vedeta le-a arătat celor care o urmăresc în mediul online pentru ce coafură a optat.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Vlad Gherman a decis să renunțe la părul lung pe care îl are de ceva timp, așa că s-a tuns scurt.

Filmările pentru sezonul patru al serialului “Adela” s-au terminat, așa că vedeta a ales să marcheze acest moment printr-un nou look.

ADVERTISEMENT

Totodată, interpreta Andreei din serialul de la Antena 1 a recunoscut că i-a luat mult timp să-și facă curaj să-și taie părul.

“Când, la sfârșitul proiectului, ieși din pielea personajului. Sau cel puțin din coafura lui.

Și cu acest pas final îmi iau ‘La revedere!’ de la Andreea mea, cu ceva tristețe și nu încă dor, știu că o să o revăd curând, căci sezonul 4 e după colț.

ADVERTISEMENT

Păreri despre look-ul meu nou? Nu mi-a luat decât foaaaarte mult timp să îmi fac curaj să mă tund așa scurt.”, a scris actrița pe pagina de Instagram.

Oana Moșneagu schimbare de look
Oana Moșneagu și-a scurtat părul. Sursa foto: Instagram

Fanii au fost încântați de această schimbare și i-au lăsat Oanei sute de mesaje în secțiunea de comentarii.

ADVERTISEMENT

Vlad Gherman a avut și el o reacție după ce iubita lui și-a tuns părul. În dreptul unui clip video filmat în mașină, alături de Oana, actorul a scris un mesaj amuzant.

“Mi-am schimbat iubita”, a scris acesta amuzat.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au dus relația la un alt nivel

Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt împreună de ceva timp, iar recent au făcut un pas important în relația lor. Cei doi locuiesc împreună de câteva luni.

La începutul lunii iulie, cei doi au mers la ziua de naștere a mamei Oanei, unde a fost prezentă și familia lui Vlad Gherman.

“Întâlnire cu părinții. Ghermosnesgu mix”, a scris Vlad Gherman pe Instagram, în dreptul unei imagini cu familia sa și a partenerei sale.

ADVERTISEMENT