Life

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, regrete și bucurii după filmarea ultimului sezon Adela: „Lucrurile astea rămân”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman știu deja cum se va încheia ultimul sezon al telenovelei Adela, pentru care se filmează la foc automat. Cei doi actori au vorbit despre acest proiect la Antena Stars.
09.06.2022 | 12:16
Oana Mosneagu si Vlad Gherman regrete si bucurii dupa filmarea ultimului sezon Adela Lucrurile astea raman
Oana Moșneagu și Vlad Gherman, actori în serialul Adela de la Antena 1. Foto: Antena Stars
ADVERTISEMENT

Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt cuprinși de nostalgie gândindu-se că serialul Adela se va termina definitiv. Actorii filmează deja finalul celui de-al patrulea sezon, și ultimul, care va fi difuzat din toamnă la Antena 1.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman se despart de „Adela”

Oana și Vlad formează un cuplu în viața de zi cu zi, platourile de filmare de la „Adela” fiind, practic, locul în care s-a născut povestea lor de iubire.

ADVERTISEMENT

Relația lor este cea mai mare bucurie, cel mai mare câștig personal, dincolo de succesul de care serialul s-a bucurat timp de cele trei sezoane, fiind lider de audiență aproape în fiecare joi seara.

Cei doi au și câteva regrete, în special legate de colegii lor pe care nu îi vor mai vedea la fel de des. La filmări s-au creat multe prietenii și aceștia speră ca legăturile să nu dispară după ce proiectul se va sfârși de tot.

ADVERTISEMENT

„E trist. Dar lucrurile astea rămâne (n.r.: arătând Gherman spre iubita lui), a spus Vlad Gherman la Xtra Night Show. 

„Am început să ne întristăm, pentru că am petrecut doi ani. S-au legat multe amintiri frumoase. E primul proiect în urma căruia rămân cu foarte multe lucruri”, a completat Vlad Gherman.

ADVERTISEMENT

„Ne așteaptă niște surprize”

Cei doi au declarat că știu deja cum se va încheia telenovela. „Ne așteaptă niște surprize. Cam știm în mare parte cum se termină. Suntem cu filmările aproape de sfârșit”, a spus Oana Moșneagu.

Antena 1 a reușit să se mențină în top cu serialul Adela încă de la începutul sezonului 3. Deschiderea sezonului, care a avut loc în luna ianuarie 2022, a fost urmărită de peste 1,4 milioane de telespectatori, potrivit paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT

Și următoarele episoade au ținut publicul cu sufletul la gură. Penultimul episod al sezonului, difuzat pe 2 iunie a fost următi de 1,1 milioane de români. Serialul a bătut PRO TV, care joia trecută transmitea finala Masterchef, urmărită de doar 780.000 de telespectatori.

ADVERTISEMENT