Life

Imaginile cu Oana Moșneagu și Vlad Gherman care confirmă povestea lor de iubire. Ce au postat din Zanzibar

Oana Moșneagu este nedezlipită de Vlad Gherman. Cei doi actori din serialul Adela de la Antena 1 par să confirme treptat bănuiala tuturor: faptul că formează un cuplu!
06.01.2022 | 18:11
Oana Moșneagu și Vlad Gherman, colegi în serialul Adela. Foto: Instagram/ viva.ro
ADVERTISEMENT

După ce Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit, multă lume se întreba cu cine se vor cupla aceștia. Fanii celor doi actori de telenovele credeau că aceștia se vor împăca la un moment dat, însă viața a decis altfel în cazul lor.

Cristina și Vlad au păstrat o legătură de prietenie, ba chiar au și o emisiune împreună la Happy Channel. Nu mult i-a trebuit actorului din Adela să își mute privirea către o altă tânără frumoasă. Una la fel de talentată ca fosta lui iubită.

ADVERTISEMENT

Cu Oana Moșneagu, Vlad Gherman a legat o frumoasă relație de amiciție, care apoi s-a transformat într-o prietenie invidiată de toți colegii de platou.

Oana Moșneagu, fericită în Zanzibar alături de Vlad Gherman

Cei doi au ajuns să apară atât de des împreună încât fanii au pus insistent aceeași întrebare: oare nu cumva sunt, de fapt, iubiți?

ADVERTISEMENT

Ei bine, ultimele imagini apărute cu ei, postate chiar de către aceștia par să confirme o frumoasă poveste de iubire ce nu mai poate fi ascunsă.

Pentru a evita speculațiile, Vlad și Oana au apărut deseori alături de alți prieteni și colegi din Adela. Alecs Dunaev și Mara Oprea au fost prezenți la multe momente importante din viața lui Gherman în ultima vreme, ultimul eveniment fiind chiar Crăciunul.

ADVERTISEMENT

Vlad a împodobit bradul alături de colegii săi, iar complicitatea și fericirea de pe chipul său atunci când se afla în preajma Oanei au fost mai mult decât o confirmare a faptului că sunt împreună.

„Ce altceva să-mi doresc de la începutul ăsta de an?”

Niciunul nu a spus cu subiect și predicat până la această oră că se iubesc. Până la urmă, ce rost au cuvintele când cu anumite gesturi oamenii pot spune totul?

ADVERTISEMENT

„Ce altceva să îmi mai doresc de la începutul ăsta de an? Călătorie+mâncare bună=❤️. Aș putea să îmi doresc să nu mă întorc dublă, asta ar fi ceva.🤣 Voi cum v-ați început anul?”, a scris Oana Moșneagu pe Instagram, iar primul care a comentat a fost Vlad Gherman.

„L-am început triplu”, a scris acesta amuzându-se. Cei doi actori și, aparent iubiți, sunt într-o binemeritată vacanță în Zanzibar, alături de câțiva prieteni. Nu doar Oana a publicat imagini din vacanță, ci și Vlad. Una dintre imaginile apărute pe story-ul actorului o arată pe partenera lui extrem de fericită pe șezlong, lângă el.

 

ADVERTISEMENT
Tags: