Life

Oana Pellea, decizie radicală. Actrița se izolează la domiciliu din cauza COVID-19, deși e vaccinată: „Prefer să fiu responsabilă”

Oana Pellea a luat o decizie radicală. Actrița se izolează la domiciliu, vaccinată fiind, după ce a luat contact cu o persoană bolnavă de COVID-19.
07.10.2021 | 18:59
Oana Pellea decizie radicala Actrita se izoleaza la domiciliu din cauza COVID19 desi e vaccinata Prefer sa fiu responsabila
ADVERTISEMENT

Oana Pellea a decis să se izoleze din cauza coronavirusului. Actrița a intrat în contact o cu persoană infectată și a luat decizia de a se proteja atât pe ea, cât și pe cei din jur.

Fiica regretatului Amza Pellea a ținut să le transmită scuze celor care urmau să o vadă în spectacolul de duminică, 10 octombrie, de la Teatrul Bulandra.

ADVERTISEMENT

Cu toate că este vaccinată anti-COVID cu ambele doze, Oana Pellea vrea să fie responsabilă, din moment ce a interacționat cu o persoană infectată.

Oana Pellea se izolează la domiciliu, deși e vaccinată anti-COVID

Oana Pellea a luat decizia de a se izola la domiciliu. Actrița a luat contact cu o persoană infectată cu SARS – CoV – 2 și a decis să amâne spectacolul pe care îl avea duminică, 10 octombrie.

ADVERTISEMENT

Zeci de spectatori au fost anunțați că spectacolul de la Teatrul Bulandra va fi amânat. Oana Pellea a ținut să-și ceară scuze de la cei care urmau să o vadă la spectacol.

Îndrăgita actriță a anunțat că va reveni pe scenă atunci când pericolul va trece. Chiar dacă este imunizată cu ambele doze ale vaccinului anti-COVID, Oana Pellea vrea să se asigure că nu reprezintă un pericol pentru oamenii din jur.

ADVERTISEMENT

„Să nu poți să te vaccinezi din cauza de alergii…Să ți fie rău, să ai frisoane, să te doară capul, să ai febră… să lucrezi într-o comunitate și să nu spui nimic de frică că îți pierzi locul de muncă…

Sunt vaccinată cu ambele doze. Mă voi izola 7 zile și mă voi testa! Nu îi pot dori decât multă sănătate și visez la ziua în care oamenii vor fi informați și responsabili.

ADVERTISEMENT

Îmi ofer scuze față de spectatorii care au cumpărat bilete pentru spectacolul Scaunele din 10 octombrie…Prefer să fiu responsabilă și să nu pun pe nimeni într-un eventual pericol de îmbolnăvire…

Am anunțat Teatrul Bulandra de hotărârea luată de a mă izola 7 zile. Am luat aceasta hotărâre din respect si responsabilitate fata de toți cei cu care ar trebui să intru în contact.

Îmi pare foarte rău că nu joc în data de 10…și că sunt nevoită să mă izolez…Asta trăim și…noi să fim sănătoși! Sănătate tuturor și aveți grijă de voi!

Update: colegilor mei îngrijorați le transmit că persoana respectivă nu este din TNB sau T Bulandra. Nu este vorba despre niciun coleg”, a scris Oana Pellea pe pagina de Facebook.

Ce a transmis Oana Pellea după moartea medicului Ovidiu Băjenaru

Profesorul doctor Ovidiu Băjenaru, șeful secției clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a murit după ce s-a infectat cu SARS – CoV – 2, în septembrie 2020.

În ultimele zile a fost intubat la secția de ATI de la Institutul „Matei Balș”, însă plămânii îi erau deja foarte afectați. Boala i-a afectat și alte organe, iar organismul său a cedat.

Oana Pellea a postat, la acel moment, un mesaj legat de moartea renumitului medic. Actrița a fost devastată după acest tragic eveniment, mai ales că îl cunoștea personal.

„Mie astăzi mi-a murit un medic… profesorul Ovidiu Băjenaru, pe care îl respectam și care mi-era drag. L-am cunoscut cu prilejul unor conferințe medicale și m-a cucerit cu profesionalismul, educația, farmecul, erudiția și cu căldura umană pe care o emana”, a scris actrița pe pagina de Facebook.

Oana Pellea a ținut să sublinieze faptul că virusul SARS – CoV – 2 este real și că a făcut multe victime. Artista le-a transmis un mesaj dur celor care nu cred în existența bolii.

„Orice bășcălie sau glumiță legată de această nenorocire numită COVID-19 este o lipsă de bun simț”, a mai scris Oana Pellea la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT
Tags: