Fotbal intern

Oana Pellea, mesaj de mulțumire pentru Universitatea Craiova: ”Tata avea mereu emoții când era meci”. Video

08.04.2021 | 11:43
Oana Pellea mesaj de multumire pentru Universitatea Craiova Tata avea mereu emotii cand era meci Video
Actrița Oana Pellea a transmis un mesaj de mulțumire clubului Universitatea Craiova care a sărbătorit cum se cuvine ziua în care marele Amza Pellea ar fi împlinit 90 de ani. Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Actrița Oana Pellea a transmis un mesaj de mulțumire clubului Universitatea Craiova care a sărbătorit cum se cuvine ziua în care marele Amza Pellea ar fi împlinit 90 de ani.

În 7 aprilie, pe pagina de Facebook a grupării din Bănie s-au făcut mai multe postări în care a fost celebrat marele actor născut la Băilești în județul Dolj și care a decedat la data de 12 decembrie 1983 din cauza unui cancer pulmonar, la vârsta de doar 52 de ani.

ADVERTISEMENT

Regretatul artist nu a fost uitat de fiica sa, care a lăsat câteva cuvinte de dor în mediul online pentru a-i cinste memoria.

Mesaj de dragoste pentru Universitatea Craiova de la Oana Pellea

De asemenea, Oana Pellea a ținut printr-un mesaj video să mulțumească clubului Universitatea Craiova pentru faptul că nu l-au uitat pe tatăl său.

ADVERTISEMENT

”Vreau să mulțumesc Universității Craiova pentru gândul plin de de iubire întotdeauna către Amza și să-i asigur că tata admira această echipă. Întotdeauna avea mari emoții când era meci.

Din partea mea vă doresc numai victorii, numai sănătate, numai bine. Vă mulțumesc că de ziua lui, și nu numai, vă îndreptați un gând de iubire către el. Mulțumesc mult și ‘Hai Universitatea Craiova’”, a spus actrița.

ADVERTISEMENT

Amza Pellea are o stea pe Aleea Celebrităților

Printre cele mai cunoscute personaje pe care le-a interpretat de-a lungul carierei se numără Nea Mărin, prin care și-a pus în valoare talentul de neegalat pentru comedie. Actorul a dat viață și unor personaje remarcabile din istoria România, cum ar fi Decebal sau Mihai Viteazul.

Deși s-a stins din viață la doar 52 de ani, Amza Pellea a bucurat generații întregi de români și va rămâne în continuare o personalitate marcantă în lumea teatrului și a filmului.

ADVERTISEMENT

Pe 31 august 2008, locuitorii din Băilești au inaugurat „Casa Memorială Amza Pellea”, un imobil din 1908, unde se află lucruri personale ale ljui Amza Pellea, fotografii de familie și cu prietenii. În 2011, în ziua în care ar fi împlinit 80 de ani, regreatul actor a primit o stea Aleea Celebrităţilor – Walk of Fame, Piața Timpului din București, spațiu dedicat marilor personalități ale filmului. Steaua a fost dezvelită de fiica lui.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – CFR Cluj: 1,45 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT