Life

Oana Pellea, mesaj emoționant pentru celebrul său tată. Ce îi transmite regretatului Amza Pellea

07.04.2021 | 15:21
Oana Pellea mesaj emotionant pentru celebrul sau tata Ce ii transmite regretatului Amza Pellea
Oana Pellea, mesaj emoționant pentru celebrul său tată. Ce îi transmite regretatului Amza Pellea. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Pellea a transmis un mesaj emoționat pentru regretatul său tată, Amza Pellea, la împlinirea a 90 de ani de când acesta s-a născut. Actrița vorbește cu dor și cu durere în suflet legat de părintele ei, care a murit în decembrie 1983. 

Regretatul artist nu a fost uitat de fiica sa, care își aduce aminte frecvent de tatăl ei. De data aceasta a lăsat câteva cuvinte de dor în mediul online pentru a-i cinste memoria. Timpul nu a șters deloc amintirile cu regretatul ei tată, dorind să-i transmită acest lucru.

ADVERTISEMENT

Amza Pellea a trăit numai 52 de ani, dar a lăsat în urma sa adevărate capodopere. Oana Pellea este tare mândră de părintele ei, care a jucat de-a lungul carierei roluri memorabile, printre care se numără: Nea Mărin sau Mihai Viteazul.

Oana Pellea, emoționată peste măsură, de ziua de naștere a lui Amza Pelea

„Ai venit pe pământ acum 90 de ani într-o superbă zi de 7 aprilie. Ai venit să aduci bucurie oamenilor! Am fost 21 de ani împreună și 38 de ani… tot împreună, dar… despărțiți de oglinda timpului…

ADVERTISEMENT

Ai spus: «Timpul șterge … Da, dar el știe să păstreze – ca nimeni altul – ceea ce nu trebuie pierdut… ». Ai dreptate. Timpul nu a șters nimic din iubirea noastră și din dorul de tine… care mă arde de 38 de ani… zi de zi!

La mulți ani în amintirea celor care te iubesc! Te iubesc dintotdeauna pentru totdeauna… dar asta o știi! Ce frumos îți sprijini obrazul de Lumină…”, a scris Oana Pellea pe rețelele sociale, în dreptul imaginii de mai jos.

ADVERTISEMENT
Oana Pellea, mesaj cutremurător pentru tatăl său
Imaginea publicată de Oana Pellea în memoria tatălui său, actorul Amza Pellea. Sursa foto: Facebook.com

Fiica renumitului actor își aduce aminte destul de des de Amza Pellea, unul dintre artiștii care va rămâne pentru totdeauna în amintirea și în sufletele oamenilor. Oana Pellea vorbește frecvent despre viața frumoasă trăită de părintele ei drag.

Mai mult decât atât, actrița nu uită nici de piesele de teatru în care a jucat regretatul ei tată sau de cât de implicat a fost acesta în tot ce a făcut de când a venit pe această lume.

ADVERTISEMENT

„Amza a făcut parte din categoria artiștilor care «ard». Oriunde ar fi fost, dăruia atât de mult din el, din bucurie, din suflet și din cinste, încât chiar toată viața lui «a ars». Și acasă și pe platourile de filmare și la teatru și la institut… A fost așa, ca un izvor care tot dăruia.

Și consumul acesta de lumânare superbă l-a costat. Sau nu, pentru că eu cred că lucrurile se întâmplă așa cum trebuie să se întâmple și probabil că a trebuit să plece la 52 de ani”, spunea Oana Pellea în trecut.

ADVERTISEMENT