Life

Oana Radu a primit un cadou extrem de scump de la soțul ei. Vedeta s-a lăudat cu el pe rețelele de socializare

Oana Radu a primit cadou extrem de scump de la soțul ei. Este vorba despre un ceas Rolex extrem de scump, cu care s-a lăudat pe rețelele de socializare.
26.10.2022 | 22:04
Oana Radu a primit un cadou extrem de scump de la sotul ei Vedeta sa laudat cu el pe retelele de socializare
Oana Radu a primit un ceas Rolex de la soțul ei. foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Radu a primit un cadou extrem de scump de la soțul ei! Vedeta s-a lăudat pe rețelele de socializare cu un Rolex pe care l-a primit cadou.

Oana Radu a primit un ceas Rolex de la soțul ei

Foarte fericită pentru că a fost răsfațată cu un cadou atât de scump, Oana Radu nu a putut rezista și a arătat bijuteria pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În imaginile postate de ea, vedeta prezintă ceasul extrem de scump și deschide în fața camerei cutia în care a venit, cu însemnele deja cunoscute ale Rolex.

„Atunci când soțul îți cumpără un Rolex”, a scris vedeta pe rețelele de socializare, în dreptul imaginilor cu cea mai nouă bijuterie.

ADVERTISEMENT

Ceasul primit cadou de Oana Radu de la Cătălin Dobrescu, soțul ei, are cadranul verde smarald și are două culori de bază: auriu și argintiu.

Oana Radu a primit un ceas Rolex de la soțul ei
Oana Radu a primit un ceas Rolex de la soțul ei. Foto: Instagram

Un astfel de ceas, la mâna a doua, costă în jur de 8.000 de dolari. Prețul unei astfel de bijuterii cumpărate din magazin, așa cum este cea a Oanei Radu, depășește 10.000 de dolari, dar poate ajunge și la peste 20.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

De ce se ceartă Oana Radu și soțul ei

Oana Radu este căsătorită de mai bine de doi ani cu Cătălin Dobrescu, cel care îi este și antrenor personal. Cei doi se înțeleg foarte bine, dar mai au și momentele lor tensionate.

Certurile Oanei Radu cu soțul ei pornesc de la tema mâncării, iar vedeta care a slăbit enorm a recunoscut că mănâncă pe ascuns.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, soțul ei o ceartă și are mare grijă la ceea ce mănâncă artista. Cătălin Dobrescu este cel care gătește pentru a se asigura că hrana este una sănătoasă și niciunul dintre ei nu se va îngrășa.

Cât costă ceasul
Cât costă ceasul. Foto: swisselegance

„Nu neapărat că ne certăm, dar ne contrazicem foarte mult. Cred că asta e bine, parcă nu ar fi așa de interesantă situația altfel. Mă ceartă, toată discuțiile noastre pleacă de la subiectul mâncare. Mereu mănânc pe ascuns.

Practic, el vede cântarul. El gătește la noi în casă, vrea să controleze lucrurile pentru binele meu. Dacă ar fi fost ca mine, cred că trebuia să mă priviți din satelit, era rău de tot. Momentan, nu ne gândim la copii.” a declarat Oana Radu la Vorbește lumea.

ADVERTISEMENT
Tags: