Life

Oana Radu, absentă de la Bravo, ai stil din cauza unor probleme de sănătate. Anunțul făcut pe Instagram

23.09.2020 | 15:11
Oana Radu absenta de la Bravo ai stil din cauza unor probleme de sanatate Anuntul facut pe Instagram
Oana Radu este concurentă la Bravo, ai stil Celebrities. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Radu a lipsit de la filmările de ieri de la Bravo, ai stil Celebrities din cauza unor probleme de sănătate, unele care apar din ce în ce mai des în viața cântăreței.

Oana Radu a lipsit de la filmările Bravo, ai stil din cauza unor probleme medicale

Concurenta show-ului de modă de la Kanal D le-a mulțumit fanilor pentru că au întrebat-o insistent ce se întâmplă cu ea, văzând că nu este prezentă pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Fanatik a aflat că Oana a lipsit de la filmările care au avut loc ieri în studioul de la Romexpo, absența fiind motivată de starea de sănătate proastă cu care s-a confruntat.

„Nu pot decât să vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre frumoase în care m-ați întrebat ce naiba se întâmplă cu mine și de ce nu postez. Am avut zile puțin mai grele, m-am simțit puțin mai rău cu problema aia pe care v-am zis că o am.

ADVERTISEMENT

Acum sunt mult mai bine, sunt la filmări. Sper să fie totul din ce în ce mai bine. Vă mulțumesc pentru că v-ați îngrijorat. Vă pup și ne vedem puțin mai târziu”, este mesajul adresat de Oana Radu pe Instastory în pauza de la filmări.

S-a căsătorit cu antrenorul ei de fitness, vara asta

Vedeta este considerată una dintre cele mai puternice concurente ale actualului sezon cu celebrități, însă nu toată lumea este de acord cu felul în care se comportă în emisiune.

ADVERTISEMENT

Multă lume o critică pentru faptul că s-a asociat cu Andreea Tonciu, a cărei imagine a devenit una precară după scandalurile pe care le-a făcut la Kanal D, determinând inclusiv plecarea Calinei Dumitrescu din show, însă artista reușește să țină aproape publicul ei fidel, cei care o cunosc exclusiv pentru muzica pe care o produce de atâția ani.

Oana este împlinită nu doar din punct de vedere profesional, acum concurentă într-un show tv, ci și pe plan personal. În vara acestui an, cântăreața s-a căsătorit cu iubitul ei, un cunoscut antrenor de fitness cu care s-a cuplat la scurt timp după moartea fostului partener.

ADVERTISEMENT