Life

Oana Radu e gata pentru pasul cel mare! Vrea să se căsătorească în acest an

19.06.2020 | 18:10
Oana Radu e gata pentru pasul cel mare Vrea sa se casatoreasca in acest an
ADVERTISEMENT

Chiar dacă a trăit o mare dezamăgire în momentul în care soarta a despărțit-o pentru totdeauna de fostul iubit, trecut în neființă după ce a fost incendiat cu un cocktail Molotov chiar în scara blocului, Oana Radu este gata să acorde o nouă șansă dragostei.

La câteva luni după tragicul eveniment, cântăreața și-a regăsit fericirea în brațele lui Cătălin Dobrescu, nimeni altul decât antrenorul personal de fitness, iar acum își dorește să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

În plus, cununia civilă va avea loc anul acesta, semn că nici măcar pandemia de coronavirus nu o poate opri când vine vorba să-și unească destinele cu persoana iubită. Anunțul a fost făcut chiar de ea, într-un interviu acordat recent.

Oana Radu este în culmea fericirii. Se mărită cu instructorul de fitness

„Ne-am gândit să facem anul acesta cununia civilă, pentru că așa simțim. Pur și simplu simțim să fim alături de oamenii care ne-au fost alături în tot drumul ăsta frumos al nostru. Cheful de după va fi la Craiova, la piscină”, a declarat Oana Radu în emisiunea prezentată de Teo Trandafir, unde a venit însoțită de Cătălin.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că se cunosc de ani buni și au știut mereu că îi leagă sentimente puternice, artista și logodnicul său au decis abia acum să dea frâu liber iubirii. Asta pentru că bărbatul i-a fost cel mai mare sprijin după moartea fostului iubit și a făcut-o să realizeze că nu mai poate trăi fără el.

La trei zile după înmormântare i-am spus lui Cătălin că vreau să mă schimb şi să slăbesc. Cătălin era pe atunci doar prietenul meu. Cu ani în urmă fusesem, ce-i drept, îndrăgostită de el. Mi se părea un tip extrem de greu de suportat, prea bine organizat.

ADVERTISEMENT

Cătălin este acum familia mea, facem afaceri împreună, ne completăm din toate punctele de vedere. Fuzionăm foarte bine. Mă susţine foarte mult şi eu pe el. Mă rugam şi spuneam  «Doamne, dă-mi un bărbat care să mă facă fericită!»

E prima oară în viaţa mea când sunt fericită. Viitorul e imprevizibil. Îmi doresc să trezesc prezentul”, mărturisea Oana Radu la începutul anului. Iată, că nu a trecut mult timp de atunci și artista arată că relația ei cu antrenorul de fitness este cât se poate de serioasă”, a mai spus Oana Radu.

ADVERTISEMENT

A fost acuzată că și-a găsit prea repede fericirea în brațele altui bărbat după moartea fostului iubit

Chiar dacă acum au început să se resemneze cu ideea că viața merge mai departe, la început fanii îndrăgitei artiste nu au privit cu ochi buni relația cu Cătălin. Pe rețelele de socializare, aceștia s-au întrecut în comentarii răutăcioase la adresa ei și au acuzat-o că l-a uitat în foarte scurt timp pe fostul iubit.

Cam repede pentru o relație, de-abia ți-a murit iubitul”, „A reușit să-l uite mai repede. Când a murit iubitul meu, mi-au trebuit 2 ani să-mi fac altă relație, iar de uitat nu am cum să-l uit”,Păi parcă nu formai un cuplu cu antrenorul tău, acum sunteți?”, , sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor la vederea ipostazelor tandre în care Oana Radu a fost surprinsă alături de bărbatul cu care acum intenționează să se căsătorească.

ADVERTISEMENT
Tags: