Life
notix pixel id

Oana Radu i-a ”umilit” pe Jador și Theo Rose! Lovitura dată de cântăreață: „E copleșitor”

Oana Radu a revenit în forță pe plan muzical, reușind să ”detroneze” artiști de pe Youtube care nu se mai lăsau ”dați jos” din trending de mai bine de un an încoace.
14.01.2022 | 12:28
Oana Radu i-a ”umilit” pe Jador și Theo Rose! Lovitura dată de cântăreață: „E copleșitor”
Oana Radu a dat lovitura în trending-ul de pe Youtube, ”umilindu-i” pe Jador și Theo Rose. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dacă până acum trending-ul de pe Youtube a fost dominat de Jador, Theo Rose sau Dani Mocanu, de mai bine de trei săptămâni, Oana Radu a demonstrat că își merită și ea locul în top.

Noul ei hit face furori în mediul online. Videoclipul piesei, lansat la finalul anului trecut, a strâns peste 10 milioane de vizualizări.

Cântăreața a reușit să conteze din nou în muzică, după câteva încercări mai mult sau mai puțin reușite cu alte melodii.

ADVERTISEMENT

Oana Radu a dat lovitura pe Youtube

Chiar și artista este surprinsă de cât de bine primită a fost piesa „Când am o zi grea”. Melodia s-a viralizat pe mai toate rețelele de socializare în ultima perioadă.

Oana a ținut să le mulțumească fanilor ei pentru succesul acestei melodii. A declarat că este copleșită de cât de multe aprecieri primește și de numărul mare de oameni care au dus-o în trending.

ADVERTISEMENT

„E copleșitor tot ce faceți. Mulțumim din inimă. 10 milioane de vizualizări în trei săptămâni de la lansare”, a scris Oana Radu pe Instastory.

Piesa vedetei se află acum pe locul al doilea în trending. Chiar dacă Jador este primul în topul preferințelor muzicale de pe Youtube ale românilor, acesta are mai puține vizualizări decât Oana la noua sa piesă. Mai precis, băcăuanul a strâns 4,6 milioane de vizualizări.

ADVERTISEMENT

O altă cântăreață obișnuită cu poziții fruntașe în topurile de pe Youtube, Theo Rose, a fost la rândul ei surclasată de craioveancă.

Theo Rose, locul 6 în trending

Piesa lui Theo, „Lele dorule”, lansată cu trupa Pindu acum două săptămâni are puțin peste 2 milioane de vizualizări la această oră.

ADVERTISEMENT

Trending-ul de pe Youtube este completat de Dani Mocanu, locul 3. Alex Botea este pe locul 4 și Ghiță Munteanu pe poziția a 5-a.

Oana Radu pare să își fi intrat din nou în formă. Are în pregătire o serie de surprize muzicale pentru acest an. Vedeta a declarat recent că și-ar dori să își încerce norocul în muzică nu doar în România. Vrea să ajungă peste hotare.

ADVERTISEMENT

Marele ei vis este să obțină un contract cu o casă de producție din Statele Unite ale Americii. Spre țara tuturor posibilităților are deja pregătită o călătorie. Artista a mai spus că nu ar spune nu stabilirii în America, unde își dorește să ajungă de când era mică.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri