News

Oana Radu, înlocuită la Antena Stars! Cine va fi noua colegă a lui Nicolai Tand

05.04.2019 | 20:11
Oana Radu inlocuita la Antena Stars Cine va fi noua colega a lui Nicolai Tand

Oana Radu a încheiat orice colaborare cu Antena Stars, după mai bine de un an în care a prezentat emisiunea Star Chef, alături de Nicolai Tand. Vedeta s-a retras și a lăsat locul… tot unei colege de breaslă, dar de această dată din sfera muzicii populare. Așa cum era de așteptat, noua prezentatoare a emisiunii de pe Antenă a mprrturisit că are mari emoții și a rugat publicul să îi fie aproape.

Oana Radu, înlocuită de la Antena Stars de Emilia Ghinescu

Cea care îi va lua locul Oanei Radu este nimeni alta decât îndrăgita artistă de muzică populară Emilia Ghinescu. Aceasta și-a anunțat deja fanii unde o vor putea urmări și i-a rugat în același timp să îi țină pumnii deoarece emoțiile nu o vor ocoli.

”Acest format de emisiune mi se potriveşte mãnusã. Pe Nicolai îl cunosc de mult timp, din postura de invitatã la emisiunile prezentate de el și pot spune ca am rezonat foarte bine. Este un adevărat profesionist și un om extraordinar, pe care îl admir. Promit sa-mi dau toată silința, sa învăț și sa fiu un elev ascultător!’, a mărturisit Emilia Ghinescu.

Emilia Ghinescu o va înlocui pe Oana Radu
Emilia Ghinescu o va înlocui pe Oana Radu

Emilia Ghinescu, de la muzică la cratiță

”Aşa cum mă iubiţi în calitate de artist, sper sã mã iubiţi şi în calitate de prezentator! Pentru ca astazi este prima mea emisiune şi pentru cã aveam nevoie de cineva care sã mã încurajeze şi sã îmi aducã un are de acasã, am adus alãturi de noi un argeşean de-al meu, pe Marcel Pavel!”, a mai spus Emilia Ghinescu pentru cei de acasă.

Emilia Ghinescu este o cântăreață de muzică populară și de petrecere, cunoscută mai ales pentru duetele alături de Nicu Paleru. Artista ca prezenta emisiunea Star Chef de la Antena Stars, alături de Nicolai Tand, începând de duminică, de la ora 18.45. Prima ediție care o va avea pe Emilia Ghinescu drept prezentatoare va fi transmisă de acasă de la Constantin Lãtãreţu, un cunoscut interpret din zona Gorjului.