Life

Oana Radu, mărturisiri despre problemele ei de sănătate. Cu ce boală se confruntă artista

17.12.2020 | 23:52
Oana Radu marturisiri despre problemele ei de sanatate Cu ce boala se confrunta artista
Oana Radu, mărturisiri despre problemele ei de sănătate. Cu ce boală se confruntă artista
ADVERTISEMENT

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, glumeață și optimistă, Oana Radu trece de ceva timp printr-o dramă pe care puțini o cunosc, semn că vedeta știe foarte bine să își ascundă suferințele.

Oana Radu de la Bravo, ai stil! Celebrities! a declarat, spre surprinderea tuturor fanilor de pe rețelele de socializare, în fața cărora apare mereu plină de energie, că se confruntă cu anumite probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă de bucură de mult succes și de o carieră în continuă ascensiune, se pare că Oana Radu trece uneori prin momente grele, în care se confruntă cu anxietatea.

Oana Radu se confruntă cu probleme de sănătate

De-a lungul timpului, Oana Radu a trecut prin experiențe traumatizante, dar s-a și bucurat de o ascensiune rapidă în carieră. În plus, vedeta a dat dovadă de o ambiție de fier, după ce a slăbit 65 de kilograme. Acum are un stil de viață sănătos și a ajuns la 57 de kilograme, ajutându-i și pe alți internauți să slăbească prin dietele pe care ea le-a urmat.

ADVERTISEMENT

,,Nu că-mi găsesc scuze, dar patru ani de zile n-am făcut decât să-mi plâng mie de milă despre felul în care mă simt. (…) Singurul lucru care mă mai ajuta era mâncarea, nimic nu mă mai făcea fericită, nici muzica, absolut nimic. De asta nu m-ați mai văzut nicăieri, pentru că mă îngrășasem la loc”, a spus Oana Radu.

Interpreta de muzică ușoară a declarat că se confruntă cu anxietatea de mult timp, dar, în prezent, a reușit să își țină reacțiile în frâu, chiar dacă nu este complet vindecată.

ADVERTISEMENT

„Cu anxietatea sunt mult, mult, mult mai bine. Pe o scară de la 1 la 10… să zicem că am fost la 10 la început, acum pot să zic că sunt pe la un 4″, a mărturisit Oana Radu pe pagina ei de Instagram.

În plus, artista le-a dat câteva sfaturi fanilor ei, cu privire la modalitatea în care ea a reușit să câștige parțial lupta cu anxietatea și i-a încurajat pe aceștia să fie mereu pozitivi.

ADVERTISEMENT

„Stresul e un factor extrem de nociv. Știu cât e de greu să trăiești stresat, știu cât e de greu să trăiești într-un mediu în care nu ți-e bine și din care care nu poți să ieși și să faci schimbări. (…) Cu toții ne întâlnim cu diferite situații care ne pun în dificultate, dar important este să vezi mereu partea plină a paharului și să gândești pozitiv, pentru că în orice rău există și foarte mult bine”, a adăugat Oana Radu.

ADVERTISEMENT