Life

Oana Radu, o nouă operație estetică. Cum arată acum artista 

10.08.2020 | 19:38
Oana Radu o noua operatie estetica Cum arata acum artista
Oana Radu, o nouă operație estetică. Cum arată acum artista. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Oana Radu (26 de ani) a demonstrat tuturor că se poate ajunge la greutatea ideală fără a recurge la micșorarea stomacului, dar cu toate astea artista nu este străină de intervențiile chirurgicale. Frumoasa cântăreață a ajuns recent pe mâna medicului estetician unde a optat pentru un mic retuș la nivelul feței.

Tânăra artistă și-a surprins fanii cu schimbările din ultima perioadă, iar recent și-a mărit din nou buzele, dorindu-și mai mult volum. Oana Radu a împărtășit vestea cu fanii din mediul online chiar din cabinetul medicului estetician, lăsând și câteva impresii despre intervenție.

ADVERTISEMENT

„Eu foarte fericită după ce doamna doctor făcuse magie cu fața mea” și Eu foarte fericită și o iubesc pe doamna doctor”, sunt mesajele lăsate de îndrăgita cântăreață pe una dintre paginile sale de socializare.

Oana Radu a bifat o nouă operație estetică. Ce și-a făcut de data asta cântăreața

Cântăreața are la activ câteva operații estetice care au venit la pachet odată cu slăbirea spectaculoasă. Oana Radu cântărea 120 de kilograme când a apărut pentru prima oară pe sticlă, dar datorită unei diete stricte a reușit să slăbească enorm.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a pierdut lupta în kilogramele în plus când a ieșit din izolare, însă a demonstrat încă o dată că mulțumită ambiției, sportului și dietelor se poate ajunge la o siluetă de invidiat. În prezent, Oana Radu cântărește 57 de kilograme și poate îmbrăca orice ținută.

Lupta nu a fost una ușoară, mai ales că a fost nevoită să ajungă în cabinetul medicului estetician pentru a îndepărta pielea lăsată de pe brațe și de pe abdomen. În plus, Oana Radu și-a pus acid hialuronic în buze și a ales micropigmentare pentru zona sprâncenelor.

ADVERTISEMENT

„Prima intervenție pe care mi-am făcut-o a fost cea de augmentare a buzelor. Am intervenit prima oară asupra lor în 2014. Eram foarte complexată de felul în care ele arătau, trebuia să mă mega-rujez până la nas.

Mie nu mi se pare că am exagerat în privința buzelor deloc, mi se pare că sunt naturale și toată lumea îmi spune lucrul acesta Apoi am intervenit asupra sprâncenelor. Sprâncenele mele erau blonde și trebuia să le creionez mereu și niciodată nu-mi ieșeau la fel, așa că le-am micropigmentat. 

ADVERTISEMENT

Având în vedere că am ținut o dietă hiperproteică, rezultatul slăbirii a fost nu doar spectaculos, dar și foarte rapid, așadar, pielea mea a avut clar de suferit. Am ales sa apelez la un medic care mi-a facut o braheoplastie.

Mai exact mi-a îndepărtat pielea lăsată de pe brațe. Cu alte cuvinte, mi-a îndepărtat excesul de piele”, a scris în urmă cu ceva timp cântăreața pe blogul personal, notează viva.ro.

În plus, tânăra artistă din Craiova și-a pus silicoane și fațete dentare, schimbarea radicală fiind una vizibilă cu ochiul liber. Cel mai probabil concurenta de la Kanal D nu se va opri aici, mai ales că-și dorește îndepărtarea pielii lăsate de pe picioare.

ADVERTISEMENT