Life

Oana Radu riscă să-și piardă vocea. A apelat la ajutorul medicilor din Paris: „Nu mai pot”

Oana Radu a mers într-o scurtă călătorie în Paris, însă nu pentru a se distra. Artista a dezvăluit că se confruntă de 4 ani cu o problemă medicală și speră ca un specialist francez să-i dea de cap.
05.04.2022 | 18:55
Oana Radu risca sasi piarda vocea A apelat la ajutorul medicilor din Paris Nu mai pot
ADVERTISEMENT

Oana Radu a devenit cunoscută după participarea la concursul de talente Vocea României. De atunci, cariera artistei este într-o continuă ascensiune. Recent ea putut fi urmărită în cadrul show-ului Bravo, ai stil!, produs de Kanal D. De asemenea, găzduiește propria emisiune pe contul de YouTube al aceleiași televiziuni. Cu toate acestea, viața nu e complet roz pentru vedetă. Aceasta a dezvăluit că se confruntă cu niște probleme care nu-i dau pace.

Oana Radu și-ar putea pierde vocea. A mers să caute ajutor în Paris

Oana Radu și Cătălin Dobrescu sunt căsătoriți din anul 2020, iar artista spune că bărbatul este cel care o motivează cel mai mult.

ADVERTISEMENT

Recent, ea publicat în mediul online mai multe imagini din Paris, ceea ce i-ar fi putut face pe mulți dintre fanii celor doi să creadă că au plecat într-o escapadă romantică.

Ce e drept, Oana Radu profită de timpul petrecut în Orașul Iubirii și pentru a se relaxa, însă altul este scopul pentru care se află acolo.

ADVERTISEMENT

Vedeta a dezvăluit că speră să găsească rezolvarea unei afecțiuni care nu-i dă pace de câțiva ani. Artista spune că are o problemă cu gâtul, chiar dacă nu-i sunt afectate corzile vocale, are perioade în care răgușește și nu își poate folosi vocea.

„Am venit la Paris la un doctor foarte, foarte bun, care sper să mă ajute să descopăr care este motivul răgușelilor mele pentru că eu nu am nimic la corzile vocale.

ADVERTISEMENT

Gâtul meu nu are nimic și cu toate astea eu nu îmi pot folosi vocea. Răgușesc foarte tare. Îmi pierd vocea foarte tare și trebuie să aflăm de unde vine chestia asta”, a spus Oana Radu.

Oana Radu se confruntă cu această problemă de patru ani: „Nu mai pot”

Artista își dorește să se întoarcă în România cu o soluție pentru problemele ei de sănătate, mai ales că acestea persistă de patru ani. Oana Radu a mărturisit că a făcut tot ce ține de ea pentru a scăpa de afecțiunea care o deranjează.

ADVERTISEMENT

„De vreo patru ani durează fenomenul. Aveam momente în care mă simțeam super bine, momente în care mă simțeam ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. 

M-am lăsat și de fumat. În perioada aia eram și mai răgușită. În general nu fac chestii care să îmi dăuneze. Nu mănânc sărățele și alte chestii care să mă irite. Nu beau foarte rece, nu beau foarte acidulat. Sper să vină cu o soluție și să-mi zică ceva, că nu mai pot”, a adăugat solista.

ADVERTISEMENT