Life

Oana Radu se topește pe picioare! Câte kilograme a slăbit în ultimul an

Oana Radu e din ce mai slabă. Vedeta a mărturisit câte kilograme a dat jos în ultimul an și cum a reușit să facă asta.
04.10.2021 | 16:51
Oana Radu se topeste pe picioare Cate kilograme a slabit in ultimul an
Oana Radu a ajuns aproape piele și os. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Radu a dezvăluit câte kilograme a slăbit în ultimul an, după ce fanii au remarcat că artista se topește pe picioare!

Cântăreața este ținută din scurt de soțul ei, care este și antrenorul personal de fitness. Blondina spune că de când este cu el e mult mai atentă la ce mănâncă și face mișcare mai des decât înainte.

ADVERTISEMENT

Vedeta postează des imagini cu ea de la sala de sport, acolo unde se antrenează pentru a avea un corp perfect.

Oana Radu a slăbit 14 kilograme în ultimul an

Oana a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, iar unii dintre fani și-au dorit să știe cât a slăbit și mai ales cum.

ADVERTISEMENT

Despre felul în care a topit grăsimea, cântăreața a tot vorbit. Noutatea vine din faptul că în ultimul an aceasta a scăpat de nu mai puțin de 14 kilograme.

„Pe la 56-57 de kilograme mă învârt. Da, vreo 14 kilograme am slăbit de anul trecut”, a dezvăluit Oana Radu pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Vedeta a spus că omul fără de care nu ar fi reușit să aibă această ambiție este soțul ei, Cătălin Dobrescu. Dietele pe care le-a urmat artista au fost create de Cătălin, după cum se laudă aceasta.

Oana Radu a făcut un pas important în viața ei. Pe lângă faptul că a ajuns la o formă fizică de invidia, vedeta s-a măritat anul trecut cu Cătălin. Nunta a avut loc în plină pandemie de coronavirus, și își dorește, de asemenea, un copil pe viitor.

ADVERTISEMENT
oana radu
Transformarea Oanei Radu de-a lungul anilor. Foto: libertatea.ro/ Instagram

Cântăreața are o viață de film

Oana și-a pus pirostriile pe 20 august 2020, la nici un an de la moartea șocantă a fostului ei iubit. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil Celebrities și-a pierdut iubitul în urma unui atac pe care l-a suferit în scara unui bloc. Bărbatul fusese incendiat de viu de un individ cu probleme psihice.

Oana și-a revenit destul de repede după pierderea suferită. La câteva luni de la decesul iubitului ei, cântăreața s-a afișat alături de antrenorul ei de fitness, de care s-a apropiat din ce în ce mai mult până i-a devenit nevastă.

Frumoasa blondină denumită Adele de România scoate melodii pe bandă rulantă. Cel mai nou clip muzical, al piesei „Când era mai bine” a fost lansat în urmă cu o lună. Cântecul are aproape un milion de vizualizări.

ADVERTISEMENT