Life

Oana Radu și iubitul ei, Cătălin, au anunțat când se căsătoresc. Evenimentul e foarte aproape, în ciuda pandemiei

30.07.2020 | 16:25
Oana Radu si iubitul ei Catalin au anuntat cand se casatoresc Evenimentul e foarte aproape in ciuda pandemiei
ADVERTISEMENT

Lucrurile sunt din ce în ce mai serioase între Oana Radu și Cătălin, antrenorul de fitness cu care s-a cuplat după moartea fostului ei partener.

Oana Radu și Cătălin se căsătoresc în luna august, dar încă nu știu ce se va întâmpla cu petrecerea

Cântăreața a anunțat că se va căsători la primărie cu iubitul ei în ciuda pandemiei de coronavirus, dar va ține cont de regulile impuse de autorități.

ADVERTISEMENT

Singura dilemă este cu privire la numărul invitaților care vor putea participa la petrecerea de după căsătoria civilă, căci regulile se schimbă de la o zi la alta, mai ales având în vedere că cei doi își vor uni destinele și în acte chiar în luna… august!

„Eram în stare de șoc atunci când m-a cerut în căsătorie, nu-mi venea să cred. Anul acesta vreau să facem cununia civilă, în august, la Craiova, într-un loc foarte frumos cu piscină”, a mărturisit Oana Radu la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Nu s-ar supăra dacă ar rămâne însărcinată: „Dumnezeu știe mai bine”

„Nu știm exact câți invitați vom avea. Să vedem după 1 august ce se va întâmpla. Am stabilit împreună că vom vedea cine vine. Noi suntem oamenii care să țină cont de tradiții, dar chiar ne-am dorit să facem asta”, a mai spus artista.

Pe lângă partener de viață, Cătălin s-a transformat pentru Oana și în partener de afaceri. El este omul care o ajută să își mențină silueta, iar de ceva vreme au reușit să definitiveze împreună niște proiecte pentru a-i ajuta pe cei care vor să slăbească ori doresc să aibă un stil de viață sănătos.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a vorbit și despre posibilitatea de a rămâne însărcinată: „Avem foarte multe proiecte împreună, facem o grămadă de chestii, un milion de lucruri. Dacă se va întâmpla să fiu însărcinată, asta e, Dumnezeu știe mai bine”.

 

 

Tags: