Life

Oana Roman a ajuns la capătul puterilor. Ce a pățit vedeta: „Pur și simplu am obosit”

Oana Roman nu a avut parte de o onomastică tocmai fericită. Vedeta de televiziune a mărturisit că se simte epuizată psihic de răutățile celor din jur.
08.01.2023 | 15:30
Oana Roman a ajuns la capatul puterilor Ce a patit vedeta Pur si simplu am obosit
Oana Roman, la capătul puterilor. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Oana Roman n-a avut chef să își sărbătorească ziua de nume, care a avut loc ieri, pe 7 ianuarie. Fiica fostului premier al României, Petre Roman, a spus că o încearcă o lehamite de lumea înconjurătoare, explicând și care sunt motivele pentru care vrea să ia o pauză, cel puțin să nu se mai gândească la oameni.

Oana Roman, sătulă de răutatea oamenilor: „Am obosit”

Vedeta, fostă prezentatoare tv, a scris că se lovește din ce în ce mai des de persoane lipsite de empatie, de glume nesărate și răutăți gratuite. Oana a spus că nu mai suportă să vadă cât de jos pot ajunge anumite persoane doar pentru a se distra pe seama altora.

ADVERTISEMENT

Nu a vrut să ofere prea multe detalii concrete despre ce a supărat-o atât de tare, mai ales că nu e prima oară când își exprimă durerile în văzul tuturor. Așa că… fanii ei pot doar să ghicească de la ce i s-a luat de data asta de lumea din jur.

„Știți că sunt sinceră cu voi. Azi este ziua mea de nume și nu, azi nu am chef de nimic. Pur și simplu am obosit. Vacanța asta de iarnă m-a secat de puteri.

ADVERTISEMENT

Și am obosit de atâta răutate, de atâta ură, de atât dispreț, de atâtea glume proaste, de atâta frustrare, de atât primitivism, de atâția neoameni. Am obosit! Măcar un pic iau pauză. Mulțumesc pentru urări”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Și problemele de sănătate ale mamei sale au epuizat-o

Oana speră ca anul 2023 să aducă mai multe lucruri pozitive în viața ei, având în vedere că 2022 a fost unul destul de greu. Îngrijorarea pentru starea de sănătate a mamei sale și-a pus amprenta asupra vedetei, aceasta declarând că a epuizat-o psihic.

ADVERTISEMENT

„A fost un an cu de toate. A fost un an nebun, cel puțin a doua parte a anului a fost înfiorător de grea pentru mine. A trecut mama prin foarte multe momente grele și la limită. Chestia asta m-a epuizat foarte tare psihic”, a mărturisit nevasta lui Marius Elisei la Antena Stars.