Life

Oana Roman a dat vestea despre mama sa, Mioara: ”Nu se poate ridica din pat”

Oana Roman, noutăți despre mama sa, Mioara Roman. Cum se simte în prezent fosta profesoară de limbă arabă. Ce progrese face.
29.11.2022 | 07:40
Oana Roman a dat vestea despre mama sa Mioara Nu se poate ridica din pat
Oana Roman, noutăți despre mama sa, Mioara. Cum se simte în prezent. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fiica lui Petre Roman a dat vestea despre mama sa. Influencerița a explicat care este situația cu care se confruntă cea care i-a dat viață de când problemele de sănătate s-au înmulțit și de când este internată la centrul de bătrâni.

Oana Roman, noutăți despre mama sa, Mioara. Cum se simte în prezent

Oana Roman a oferit informații noi despre mama sa, Mioara, care în ultimele luni a suferit o operație și a trebuit să facă mai multe ore de kinetoterapie. A fost o vreme când nu se putea ridica singură din pat, însă progresele sunt vizibile acum.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, șatenă este mândră de evoluția mamei sale, care cu ajutorul credinței și al medicilor de la centru a reușit să depășească câteva obstacole majore. Din fericire, Mioara Roman se simte mai bine.

„A vrut să meargă doar cu mine în cameră, fără infirmieră. I-am zis să o țin de braț, dar a vrut să mă țină ea. Și așa, doar ținându-mă ea, fără să fie sprijinită, a putut să meargă.

ADVERTISEMENT

Înainte nu se ridica din pat, iar acum merge singură. A ajuns să facă două ore de kineto, ceea ce este foarte mult, mai ales pentru vârsta ei. Progresul este vizibil. Nu vreau să fac reclamă nimănui, dar le mulțumesc oamenilor care m-au ajutat.

Prin voința lui Dumnezeu ei mi-au ieșit din cale, oamenii de la centru, unde se va reîntoarce”, a spus vedeta în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, despre lupta cu suferința mamei sale

Oana Roman vorbește frecvent despre lupta pe care o duce cu suferința mamei sale. Vedeta este recunoscătoare că s-a putut interveni la timp de fiecare dată când Mioara Roman a avut nevoie de o intervenție chirugicală.

Clinica este una foarte scumpă, cu costuri uriașe pentru soția lui Marius Elisei, care a dezvăluit că în perioada următoare va căuta un alt centru de îngrijire pentru cea care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

„Medicii au salvat-o anul acesta de două ori. Dacă era acasă, nu știu ce făceam. Acolo s-a intervenit pe loc, fiindcă acasă nu era timp de reacție, până așteptam după ambulanță, trecea destul timp.

Este o luptă grea pentru mine. Și pentru ea este greu, mai ales la vârsta la care se află și cu problemele sale”, a completat Oana Roman, în același show tv.

ADVERTISEMENT