Life

Oana Roman a făcut anunțul. În ce afacere se lansează iarăși fiica fostului premier: “Vreau să cred că viitorul sună bine”

27.09.2020 | 22:06
Oana Roman a facut anuntul In ce afacere se lanseaza iarasi fiica fostului premier Vreau sa cred ca viitorul suna bine
Oana Roman le-a dat tuturor o veste foarte importantă
ADVERTISEMENT

Oana Roman a făcut anunțul legat de faptul că se va lansa, iarăși, în afaceri. În astfel de vremuri, fiica fostului premier dorește să își încerce norocul la capitolul business, fiind mai sigură ca oricând pe șansele sale de reușită.

Soția lui Marius Elisei le-a transmis fanilor săi din mediul online că urmează să aibă parte de o lansare pe cinste, dar și că se pregătește intens pentru asemenea momente.

ADVERTISEMENT

Totodată, de curând a fost mare sărbătoare în familia Oanei Roman. Vedeta l-a sărbătorit așa cum se cuvine pe soțul ei, care a împlinit vârsta de 34 de ani.

Oana Roman a anunțat că se lansează în afaceri. Ce susține fiica lui Petre Roman

De această dată, anunțul Oanei Roman a fost strâns legat de ideile sale de bussiness. Vedeta le-a transmis fanilor prin intermediul mai multor fotografii, dar și mesaje inedite, că are de gând să revină în afacerile cu haine.

ADVERTISEMENT

De asemenea, este cunoscut că în trecut vedeta și-a mai încercat norocul la acest capitol. A fost vorba despre un alt magazin deținut la care însă a fost nevoită din păcate să renunțe. Șatena și-a mutat mai apoi afacerea în mediul online și va avea parte de o relansare în fashion.

Oana Roman a făcut anunțul. În ce afacere se lansează iarăși fiica fostului premier Vreau să cred că viitorul suna bine
Oana Roman și-a anunțat urmăritorii din mediul online că se relansează în afaceri

Totodată, Oana Roman și-a anunțat posibilele cliente și că va avea modele de ținute valabile doar la comandă. Ultimele vești despre fiica fostului premier al României au fost unele care i-au bucurat foarte mult pe fanii ei.

ADVERTISEMENT

“Vreau să cred că viitorul sună bine! Și mă uit cu încredere spre el!”, a scris Oana Roman în dreptul imaginii publicate pe Instagram.

Nu a fost singura astfel de postare, formulată de către Oana Roman, asta deoarece conturile ei oficiale au fost împânzite cu tot soiul de poze cu ea în diverse modele de rochii și bluze.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

 

Vreau sa cred ca viitorul suna bine! Si ma uit cu încredere spre el ! Bluza disponibila în curând pe @mioboutiquebyoanaroman #mylife #mystyle #myway #oanaroman #mioboutiquebyoanaroman

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei) on

Pentru a celebra această reușită, Oana și-a îndemnat urmăritorii să verifice constant noutățile de pe conturile ei. Nu a durat foarte mult până când ținutele sale le-au atras atenția doamnelor și domnișoarelor, care au dorit să știe când vor fi disponibile hainele ce poartă emblema Oanei Roman.

ADVERTISEMENT