Life

Oana Roman a făcut-o praf pe Carmen Iohannis. Ce a zis despre soția președintelui României: „Îți pui geantă de zece mii de euro și în cap o clemă de plastic”

Oana Roman, critici dure la adresa lui Carmen Iohannis. Ce a spus despre una dintre ținutele soției președintelui României.
24.03.2023 | 07:36
Oana Roman a facuto praf pe Carmen Iohannis Ce a zis despre sotia presedintelui Romaniei Iti pui geanta de zece mii de euro si in cap o clema de plastic
Oana Roman, nemulțumită de apariția lui Carmen Iohannis în vizita oficială de la Abu Dhabi. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman a vorbit, de curând, pe rețelele de socializare, despre un subiect pe care nu l-a abordat în spațiul public până în prezent. Vedeta a făcut referire, în termeni critici, la una dintre ținutele lui Carmen Iohannis, dintr-o vizită oficială.

Oana Roman, critici dure la adresa unei ținute purtată de Carmen Iohannis

Oana Roman a folosit cuvinte dure despre modul cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă a României în vizita oficială, alături de Klaus Iohannis, la Abu Dhabi. Ea și-a justificat abordarea subiectului deoarece provine dintr-o familie de oameni politici importanți și pe care a avut ocazia să-i vadă în ținute impecabile.

ADVERTISEMENT

” (….) Deși mama crescuse în ambasade și știa protocol și etichete la greu, când ea și tata (Petre Roman, fost premier al României-n.r) ar fi trebuit să plece într-o vizită oficială, deși ea știa protocolul, tot se documenta, tot cerea informații, astfel încât să fie sigură că va respecta protocolul țării respective sau persoanei cu care se va întâlni, ca să nu se facă de râs atât ea, cât și țara pe care o reprezinta în acea vizită (…)”, a precizat fiica lui Petre Roman, pe un Instastory.

Oana Roman, despre Carmen Iohannis: ”Face un afront înfiorător protocolului și etichetei în majoritatea vizitelor oficiale”

Oana Roman consideră că soția președintelui României nu se supune protocolului prin aparițiile pe care le are și, astfel, nu creează o imagine pozitivă despre țara pe care o reprezintă. Așa ar fi procedat și zilele acestea, când a mers la Abu Dhabi, într-o rochie albă, cu geantă de la un brand de lux, foarte renumit, și la care și-a asortat o coafură nu tocmai potrivită.

ADVERTISEMENT

Oana Roman a rămas uimită când a văzut-o pe Prima Doamnă cu părul prins cu ”un clește de plastic, când noi ni-l punem atunci când mergem să spălăm vase sau să măturăm pe jos”. Fiica lui Petre Roman este de părere că a gafat enorm soția șefului statului, deoarece liderii și partenerele lor,  din Emiratele Arabe, sunt foarte eleganți.

 ” (…) Soția actualului președinte, eu consider că face un afront înfiorător protocolului și etichetei în majoritatea vizitelor oficiale pe care le face. Și mi-a sărit în ochi, mai mult decât orice, vizita la Dubai, la Abu Dhabi, unde era necoafată și avea în păr o clemă de plastic, ceea ce este total împotriva protocolului.  Nu te duci la o primire oficială necoafată, când ești soția unui președinte.

ADVERTISEMENT

  Nu-ți pui un clește de plastic, când noi ni-l punem atunci când mergem să spălăm vase sau să măturăm pe jos, doar acolo îți pui moțul ăla în cap, mai ales când te duci în Emiratele Arabe, unde oamenii ăia au o eleganță și o prezență incredibilă. Tu îți pui geantă de zece mii de euro și în cap o clemă de plastic, mi s-a părut foarte urât”, a mai transmis vedeta.

Nu este prima persoană din spațiul public nemulțumită de aparițiile lui Carmen Iohannis. Designerul Cătălin Botezatu a subliniat de mai multe ori că Prima Doamnă îmbracă rochii până la genunchi, ce nu o avantajează. El s-a arătat deranjat și de cum s-a prezentat Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

ADVERTISEMENT

Cine se ocupă de ținutele lui Carmen Iohannis

Prima Doamnă a României colaborează cu mai mulți designeri pentru turneele diplomatice. Cel mai des cu Andreea Tincu și Eli Lăslean. Pe lângă acestea, s-au mai ocupat de ținutele ei și designerul Alexandru Ciucu sau Stephan Pelger.

ADVERTISEMENT