News

Oana Roman a început să plângă după ce a văzut poza cu Răzvan Ciobanu! Cum arăta. FOTO

02.05.2019 | 19:52
Oana Roman a inceput sa planga dupa ce a vazut poza cu Razvan Ciobanu Cum arata FOTO

Oana Roman nu mai contenește cu plânsul, de când a auzit de moartea lui Răzvan Ciobanu! Vedeta are mai multe fotografii cu regretatul creator de modă pe are le privește și plânge. Cei doi au fost buni prieteni, iar Răzvan Ciobanu a ajutat-o de mai multe ori cu niște rochii superbe.

Oana Roman l0a condus pe ultimul drum pe Răzvan Ciobanu

„Doamne ce veste cumplită! Încă nu reuşesc să procesez! E absolut șocant când un prieten pleacă așa cumplit şi brusc! A plecat un om extrem de talentat, aproape genial! Mi-a făcut una dintre cele mai frumoase rochii din viaţa mea acum mulţi ani, la nunta lui Chivu, apoi rochia de la cununia civilă şi a fost lângă mine în momente importante! Drum lin printre stele şi Dumnezeu să te ierte ! Rip, Răzvan Ciobanu”, a scris Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

„O veste șocantă! Și încă o lecție desper faptul că viața e prețioasă și că trebuie să ne bucurăm de ea în fiecare secundă! Drum lin printre stele și Dumnezeu să te ierte!”, a mai scris ea.

Razvan Ciobanu i-a creat rochia de mireasa lui Oana Roman

Răzvan Ciobanu a avut o moarte foarte violentă

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au afirmat că moartea creatorului de modă a fost una violentă. Acesta a suferit de o ruptură de aortă cu hemoragie internă, ruptură pulmonară, hepatică și coloană toracală, conform news.ro.

Din cauza impactului și a faptului că nu purta centura de siguranță, acesta a fost proiectat în afara vehiculului, cu fața în jos. Medicii SMURD, sosiți la fața locului, au schimbat poziția sa pentru aplicarea procedurilor specifice.

Regretatul designer a fost înmormântat pe data de 2 mai, în cimitirul Progresul. A fost condus pe utimul drum de sute de persoane, printre care și foarte mute vedete din România. Răzvan Ciobanu își va dormi somnul de veci în cavoul familiei sale, alături de bunicul și străbunicul său.