Life

Oana Roman a oferit ultimele informații despre starea mamei sale, Mioara: „Rugați-vă pentru sănătatea voastră”

Oana Roman a vorbit din nou despre starea de sănătate a mamei sale, care a ajuns ieri, de urgență, la spital. Nevasta fostului premier al României, Petre Roman, se simte ceva mai bine acum.
07.08.2022 | 11:51
Oana Roman a oferit ultimele informatii despre starea mamei sale Mioara Rugativa pentru sanatatea voastra
Oana, alături de mama ei, Mioara Roman. Foto: spynews.ro
ADVERTISEMENT

Oana Roman a oferit noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale, Mioara, fosta soție a ex-premierului Petre Roman. Mioara a ajuns ieri la spital, iar vestea i-a îngrijorat pe mulți.

Mioara Roman se simte mai bine, transmite Oana, fiica ei

Dacă acum 24 de ore Oana era destul de speriată, sperând ca mama ei să treacă peste această nouă cumpănă, de data asta lucrurile sunt ceva mai calme.

ADVERTISEMENT

Vedeta de televiziune a revenit în mediul online, acolo unde a spus că starea mamei sale s-a ameliorat. I-a rugat pe cei care o urmăresc pe Instagram să aibă grijă de ființele lor dragi, căci sănătatea e mai de preț ca orice altceva pe lumea asta.

Oana a ținut să le mulțumească, în același timp, tuturor celor care au întrebat despre mama ei. Fosta soție a lui Marius Elisei a fost copleșită de textele frumoase primite de la comunitatea ei și tocmai de aceea s-a văzut datoare cu un update despre situația mamei sale.

ADVERTISEMENT

„Este încă la spital și probabil va mai sta o perioadă”

„Împărtășesc cu voi și momentele grele prin care trec, la fel ca orice om. Pentru ca viata nu este mereu lină, din păcate. Mama a trecut printr un moment foarte dificil ieri, ne-am speriat foarte tare! Acum se recuperează și este înspre bine, dar este încă la spital și probabil va mai sta o perioadă .

Vă mulțumesc tuturor pentru multele sute de mesaje și rugăciuni! Pentru mine înseamnă enorm pentru că îmi dați putere și nu mă simt singură. Rugați-vă pt sănătatea voastră și a celor dragi! Nimic nu contează mai mult decât sănătatea. Vă îmbrățișez’’, a scris Oana Roman în mediul online.

ADVERTISEMENT

Mama Mioarei Roman suferă de Parkinson, o boală cu care a fost diagnosticată destul de târziu. În ultima perioadă, aceasta a stat într-un centru de îngrijire, însă ieri a ajuns la spital pentru că starea ei de sănătate s-a complicat nițel. Mioara mai are o fată pe nume Catinca, dintr-o căsnicie anterioară celei cu Petre Roman.