Life

Oana Roman a plecat în vacanță alături de fostul soț. Unde și de ce a petrecut cu Marius Elisei

Oana Roman și fostul soț, Marius Elisei au decis să plece împreună în vacanță. Sunt însoțiți și de fiica lor.
22.05.2021 | 12:04
Oana Roman a plecat in vacanta alaturi de fostul sot Unde si de ce a petrecut cu Marius Elisei
ADVERTISEMENT

Oana Roman și Marius Elisei fac orice compromis de dragul fetiței lor, Izabela. Astfel, au decis să petreacă împreună câteva zile la munte.

Vedeta a ținut să le împărtășească și fanilor vestea, așa că a postat primele imagini din camera de hotel. Este prima vacanță pe care cei doi o petrec împreună după ce au divorțat.

ADVERTISEMENT

Oana Roman a plecat în vacanță alături de fostul soț

Pe vremea când erau căsătoriți, Oana Roman și Marius Elisei mergeau în foarte multe vacanțe împreună cu micuța Izabela. Chiar dacă au divorțat, cei doi au decis să-i ofere fetiței câteva zile de vis la munte.

Așa că au uitat de toate neînțelegerile și au plecat împreună. Au ales să petreacă la un hotel din Poiana Brașov, care este foarte îndrăgit de vedetele din România.

ADVERTISEMENT

Oana Roman a făcut totul public după ce a postat primele imagini din camera de hotel. În ele este surprins fostul său soț care se joacă cu micuța Izabela.

Oana Roman la hotel
Oana Roman în vacanță. Sursa foto: spynews

Marius Elisei a refuzat să meargă cu fosta soție în vacanță

În luna aprilie, Oana Roman și fiica sa au mers într-o vacanță în Egipt. Vedeta a dezvăluit faptul că biletul pentru o persoană a costat 800 de euro. De altfel, vedeta și-a sărbătorit și ziua de naștere în vacanță.

ADVERTISEMENT

“Hotelul este mare și luxos, plaja este la cinci minute distanță și se poate face baie în mare. Mâncare este foarte ok, variată, iar noi urmează să mergem și în Safari, și cu barca”, a scris Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Chiar dacă micuța Izabela și-a dorit ca și tatăl său să le însoțească, acesta a refuzat să meargă în Egipt.

ADVERTISEMENT

“Dacă nu exista Isabela, cu siguranță totul se rupea definitiv și fiecare mergea pe drumul lui. Când veneam acasă simțeam așa o presiune, nu mai simțeam dragostea aia care era înainte, poate și eu am făcut-o pe ea să nu mă mai aprecieze ca înainte, poate și din cauza băuturii, că nu am de ce să mă feresc.

Nu am vrut să merg în Egipt pentru că am avut alte priorități, pentru a-mi câștiga pâinea, pentru a-mi plăti chiria și alte utilități.

A fost o perioadă agitată, și încă este. Cu copilul pot să mă duc oricând, oriunde. Acum nu mai sunt forțat să zic, bă suntem împreună, trebuie să mergem împreună”, a declarat Marius Elisei, la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT